Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un copil din Iaşi a fost găsit într-o baltă de sânge pe stradă în timp ce se întorcea de la şcoală

Un copil în vârstă de 8 ani, din Iaşi, a fost găsit într-o baltă de sânge, pe stradă, în timp ce se întorcea de la şcoală.

de Redactia Observator

la 13.09.2018 , 09:31

Un copil în vârstă de 8 ani, din Iaşi, a fost găsit într-o baltă de sânge, pe stradă, în timp ce se întorcea de la şcoală.

În primă fază băiatul a povestit familiei că ar fi fost bătut, după care a venit cu altă ipoteză, potrivit căreia ar fi fost accidentat de o dubă, iar şoferul ar fi fugit de la faţa locului.

Cunoscuţii susţin că ar fi vorba tot despre un accident, dar poliţiştii încearcă acum să afle acum exact ce s-a întâmplat.

Vezi și

Incidentul s-a petrecut ieri după-amiază, în timp ce copilul de 8 ani se întorcea de la şcoală. Vecinii l-au găsit pe băiat prăbuşit pe şosea într-o baltă de sânge.

Pe acelaşi subiect

Copilul a fost găsit de către un localnic. Iniţial le-a spus rudelor că un alt copil l-a bătut, ulterior le-a spus că de fapt o dubiţă roşie care venea din acea direcţie l-ar fi lovit în spate.

Familia a sunat de urgenţă la 112 reclamând că băiatul a fost victima unui accident şi că şoferul ar fi fugit. Mai mult, oamenii cred că probabil copilul ar fi fost ameninţat şi că de frică nu ar fi spus din prima ce s-a întâmplat.

L-a luat de mai sus, de aici, de l-a lovit pe stânga şi a ajuns cu capul acolo. Plângea tare.

E lovit în umărul drept, cum s-a lovit, cred că s-a întors, spun martorii.

"Un minor, în vârstă de opt ani, ar fi fost acroşat de către un auto, care ulterior şi-ar fi continuat deplasarea. În urma evenimentului respectiv minorul a fost transportat la spital, fiind rănit uşor", a declarat Anca Vijiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Anchetatorii nu exclud, însă, nici varianta unei agresiuni. Copilul a rămas internat în spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Un copil din Iaşi a fost găsit într-o baltă de sânge pe stradă în timp ce se întorcea de la şcoală