Antena Meniu Search
x

Bărbatul din Iaşi care ataca femei pe stradă, lăsat în libertate. Victimele nu au depus plângere la Poliţie

Un individ periculos, cu probleme psihice, acuzat de mai multe femei din Iaşi că le-a terorizat şi le-a atacat pe stradă, umblă liber pe străzi pentru că victimele nu merg la Poliţie ca să depună plângere. În schimb, îşi plâng de milă pe internet.

Un individ periculos, cu probleme psihice, acuzat de mai multe femei din Iaşi că le-a terorizat şi le-a atacat pe stradă, umblă liber pe străzi pentru că victimele nu merg la Poliţie să depună plângere. În schimb, îşi plâng de milă pe Facebook, povestind cu lux de amănunte, detaliile agresiunilor.

Ştefan Sofronii, un tânăr de 25 de ani din Republica Moldova, a fost de mai multe ori internat la Institutul de Psihiatrie "Socola". 

La sfârşitul lunii trecute, Sofronii a talharit o femeie, iar atunci politistii din Iasi au intocmit pe numele lui un dosar penal. 

"Politistii continua cercetarile pentru stabilirea intregii situatii de fapt. Barbatul este cercetat in stare de libertate", a precizat Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Pe acelaşi subiect

Victima lui Sofronii: "A încercat să îmi scoată ochii!"

Drept urmare, Sofronii umbla liber pe strazile Iasului şi poate ataca oricând. 

Poliţiştilor le este dificil să-l reţină pe individ, chiar dacă există multe femei care susţin că au fost atacate de bărbat. Din păcate, victimele nu merg la secţie să depună plângeri. Se plâng, în schimb, pe Facebook, povestind în detaliu ce li s-a întâmplat.

A smuls un cercel din urechea unei fete

Ultima data, Sofronii a atacat o tanara de aproximativ 20 de ani. S-a apropiat de ea si i-a smuls un cercel din ureche, iar mai apoi a scos un spray lacrimogen si i-a spus sa-i dea si celalalt cercel. Tanara s-a conformat si i-a dat cercelul.

Sofronii nu s-a multumit insa numai cu atat. I-a smuls din mana geanta femeii si s-a facut nevazut. Fata si-a sunat sotul, care a plecat in cautarea tâlharului. Când l-a găsit, Sofronii a pulverizat din nou cu spray-ul iritant.

Individul a fugit într-un magazin, unde a fost prins de politistii ieşeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbatul din Iaşi care ataca femei pe stradă, lăsat în libertate. Victimele nu au depus plângere la Poliţie