Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copilul din Iaşi înjunghiat în inimă pentru că scuipa seminţe în autobuz, operat de urgenţă

Copilul din Iaşi înjunghiat în inimă pentru că scuipa seminţe în autobuz a fost operat de urgenţă la spitalul de copii din Municipiu. 

de Redactia Observator

la 05.02.2018 , 14:17

Copilul din Iaşi înjunghiat în inimă pentru că scuipa seminţe în autobuz, operat de urgenţă - Bzi.ro

Copilul din Iaşi înjunghiat în inimă pentru că scuipa seminţe în autobuz a fost operat de urgenţă la spitalul de copii din Municipiu. 

Bărbatul care a înjunghiat copilul din Iaşi în autobuz pentru că mânca seminţe a fost reţinut pentru 24 de ore, în timp ce victima a fost operată la spitalul de copii din municipiu. Medicii susţin că obiectul ascuţit i-a provocat adolescentului o plagă în zona pieptului, la câţiva centimetri de inimă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi, Anca Vâjiac a declarat că bărbatul care a înjunghiat copilul din Iaşi are 46 de ani, iar în urma audierilor a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port sau folosire ilegale de obiecte periculoase.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii susţin că scandalul între bărbat şi copilul din Iaşi a izbucnit în mijlocul de transport, bărbatul enervându-se că adolescentul mânca seminţe în autobuz şi arunca pe jos cojile.

Pe acelaşi subiect

"La un moment dat, suspectul a scos un fel de briceag, care era ataşat la setul de chei, şi l-ar fi înţepat pe tânăr", a declarat luni purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi, Anca Vîjiac.

Copilul din Iaşi înjunghiat în inimă duminică seară în autobuz a fost operat la spitalul Sfânta Maria din Iaşi, starea acestuia fiind stabilă. Medicii susţin că obiectul ascuţit i-a provocat copilului din Iaşi o plagă în zona pieptului, la câţiva centimetri de inimă.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Copilul din Iaşi înjunghiat în inimă pentru că scuipa seminţe în autobuz, operat de urgenţă