Antena Meniu Search
x

Film de groază la Bumbeşti-Jiu! Un tânăr de 24 de ani este înjunghiat în plină stradă şi abandonat într-o baltă de sânge (Video)

Imagini şocante surprinse, miercuri noapte, în Bumbești-Jiu. Un tânăr de 24 de a fost înjunghiat de mai multe ori şi abandonat într-o baltă de sânge.

Imagini şocante surprinse, miercuri noapte, în Bumbești-Jiu. Un tânăr de 24 de a fost înjunghiat de mai multe ori şi abandonat într-o baltă de sânge.

Scenele cumplite au avut loc în faţa unui local şi au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânărul ar fi avut un conflict cu Deaconescu Flavius Constantin, un alt tânăr din localitate.

Acesta din urmă a fost identificat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, care au și dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor, scrie presa locală.

Pe acelaşi subiect

Flavius l-a tăiat pe față pe tânăr și i-a secționat acestuia artera femurală, apoi l-a abandonat într-o baltă de sânge.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un final, tânărului i-a fost amputat piciorul stâng.

Vezi VIDEO cu atacul aici

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Film de groază la Bumbeşti-Jiu! Un tânăr de 24 de ani este înjunghiat în plină stradă şi abandonat într-o baltă de sânge (Video)