Antena Meniu Search
x

Copil în comă la spital, după ce a fost lovit în față de un adolescent, pe o stradă din Mangalia

Un copil de 13 ani a fost spitalizat în comă, după ce a fost lovit cu un pumn în față de un adolescent, în plină stradă, în Mangalia. Între cei doi era un conflict care a izbucnit pe o rețea de socializare.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 01.02.2020, 23:25

Ambulanță SMURD în misiune de salvare
Un copil din Mangalia a fost spitalizat în comă, după ce a fost lovit cu pumnul în față de un adolescent, pe stradă - Observator

Un copil de 13 ani a fost spitalizat în comă, după ce a fost lovit cu un pumn în față de un adolescent, în plină stradă, în Mangalia. Între cei doi era un conflict care a izbucnit pe o rețea de socializare.

Incidentul s-a consumat sâmbătă după-amiază, după ora 13.00, pe o stradă din Mangalia. Potrivit celor de la IPJ Constanța, cei doi băieți, de 13 și 15 ani, s-au întâlnit întâmplător.

Între cei doi exista însă deja un conflict, pornit în ziua precedentă, pe o rețea de socializare. Adolescentul l-a lovit cu pumnul în față pe băiatul de 13 ani, care s-a prăbușit fără cunoștință.

Victima a fost resuscitată

Polițiștii din Mangalia au fost alertați prin 112, în jurul orei 13.35.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Copilul a fost găsit fără cunoștință de salvatori și a fost nevoie ca un echipaj SMURD să-l resusciteze. El a fost transportat la spital în comă. 

Agresorul, reținut de polițiști

Adolescentul agresor a fost reținut pentru 24 de ore. Polițiștii spun că duminică va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia ”cu propuneri legale”.

IPJ Constanța precizează că a deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Copil în comă la spital, după ce a fost lovit în față de un adolescent, pe o stradă din Mangalia