Antena Meniu Search
x

Un copil din Neamț a fost bătut cu sălbăticie de un individ în pielea goală

Caz şocant într-o localitate din Neamţ. Un copil a fost bătut pe stradă de un individ complet dezbrăcat.

de Redactia Observator

la 26.05.2020, 11:19

Vezi și
  • Întâmplarea a avut loc în plină stradă.
  • Scena a fost filmată de o fată, amică cu agresorul.

Totul în mijlocul unui grup de tineri care, în loc să intervină, au filmat scena şi s-au amuzat. După ce imaginile au apărut în spaţiul public, poliţia s-a autosesizat şi l-a reţinut pe agresor, un tânăr de 18 ani.

Imaginile arată cum agresorul, complet dezbrăcat, se îndreaptă cu repeziciune spre un băiat din grup şi-l loveşte cu brutalitate. Victima cade la pământ. Urmează scene de o violenţă extremă. Individul nu se mărgineşte să lovească, face şi gesturi cu tentă sexuală.

Atât agresorul cât şi victima par a face parte dintr-un grup mai mare de tineri. Ceilalţi, în loc să intervină, se distrează pe seama victimei. Cel care a postat imaginile pe Facebook spune că toată scena a fost filmată de o fată, amică cu agresorul.

Poliţist: Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, facem precizarea că polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov s-au sesizat din oficiu și fac cercetări. Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliţiei, faţă de aceasta urmând a fi dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi agresiune sexuală.

Astăzi, agresorul va fi dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un copil din Neamț a fost bătut cu sălbăticie de un individ în pielea goală