Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copil român, uitat într-o parcare din Ungaria. Băiatul se întorcea cu autocarul din Italia, alături de mama lui

Un adolescent român, care se întorcea din Italia împreună cu mama lui, a fost uitat, marţi, într-o parcare de pe autostrada M5 din Ungaria.

de Redactia Observator

la 27.04.2022 , 16:45

Băiatul de 14 ani a coborât din autocar alături de alţi călători pentru o pauză obişnuită şi a mers la toaletă. În momentul în care s-a întors în parcare a observat că autocarul plecase fără el. Speriat, fără acte şi fără telefon, copilul a cerut ajutor oamenilor care se aflau în parcare. Un bărbat a alertat poliţia care a venit şi l-a luat pe băiat pentru a-l aduce la vama Nădlac, acolo unde îl aştepta mama lui.

Băiatul a fost dus de poliţişti la mama lui

Întreaga poveste a fost publicată de poliţiştii ungari pe pagina de Facebook, iar postarea a strâns în scurt timp mii de reacţii, potrivit Ştiri Diaspora.

Articolul continuă după reclamă

"Ieri un bărbat a făcut un anunț că un băiețel a cerut ajutor pe autostrada M5 în zona de odihnă Csengelei. Se dovedește că tipul a fost uitat acolo, e speriat, nu are telefon și acte. Colegii noștri din Csongrád au plecat imediat, iar băiatul român de 14 ani le-a spus că se îndrepta spre casă dintr-o cursă italiană spre România cu un autobuz turistic și s-au oprit să se răcorească un pic. Tânărul s-a dus la baie în această perioadă, iar imediat ce a ieșit, s-a trezit singur în locul de odihnă, autobuzul a plecat fără el. Patrulele au reușit să informeze compania de autobuze și l-au dus pe băiat la punctul de trecere a frontierei Csanádpalota. Autobuzul întors din România era deja acolo și mama lui îl aștepta", scrie în postarea de pe pagina de Facebook - PoliceHungaryOfficial.

Pe acelaşi subiect

Un caz similar a avut loc în luna august 2020, în Austria, unde un român și-a uitat fiica de 13 ani într-o benzinărie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Copil român, uitat într-o parcare din Ungaria. Băiatul se întorcea cu autocarul din Italia, alături de mama lui