Antena Meniu Search
x

Copilă de 12 ani din Hunedoara, arsă pe frunte cu o țigară de o altă fată. Scandalul ar fi pornit de la un băiat

Incident şocant în Hunedoara. O copilă de 12 ani a fost arsă pe frunte cu o ţigară de o altă fată, din cauza unei cereri de prietenie pe Facebook. Scandalul, pornit de la un băiat.

de Redactia Observator

la 07.09.2023, 11:26

- Shutterstock

O copilă de 12 ani din Hunedoara a fost arsă pe frunte cu o țigară de către o altă fată. Conflictul a apărut din cauza unei cereri de prietenie pe Facebook pe care fata de 12 ani ar fi trimis-o iubitului unei alte adolescente.

Copilă de 12 ani, ars ăpe frunte cu ţigara de o altă fată

La Poliția Municipiului Hunedoara s-au prezentat, miercuri seara, polițiștii unei patrule de polițe locală care au sesizat faptul că, în aceeași seară, au fost informați că pe o stradă are loc o altercație între copii.

Polițiștii locali au identificat o fată în vârstă de 12 ani, din Hunedoara, care a spus că a avut o discuție în contradictoriu cu două fete, iar una dintre acestea, în vârstă de 14 ani, din Hunedoara, a atins-o cu o țigară aprinsă în zona frunții.

Pe acelaşi subiect

Scandalul ar fi pornit de la un băiat

Patrula de poliție locală a condus cele trei fete la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru continuarea verificărilor. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

Conform unor surse locale, neînțelegerea între fete ar fi pornit de la o cerere de prietenie pe care fata de 12 ani ar fi dat-o prietenului uneia dintre celelalte două fete.

Cu doar o zi mai devreme, în aceeași localitate, o fată de 11 ani a fost lovită cu cruzime de alte două fete, în curtea unui liceu. Imaginile violente au fost trimise mamei victimei, care a sesizat Poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Copilă de 12 ani din Hunedoara, arsă pe frunte cu o țigară de o altă fată. Scandalul ar fi pornit de la un băiat