Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Copilă de 13 ani, înghițită de apele Siretului. A murit după ce a mers la scăldat cu prietena ei de 11 ani. Fata cea mică, salvată de un localnic

Tragedie ieri, în localitatea Doljeşti, din judeţul Neamţ! O copilă de 13 ani şi-a găsit sfârşitul în râul Siret. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 05.06.2023 , 08:25

Fetiţa a mers la scăldat împreună cu o prietenă de 10 ani şi s-au aventurat în albia râului. Martor la distracţia încheiată tragic a copilelor a fost un localnic, care a reuşit să o scoată pe cea mai mică din apele învolburate. Tot el a fost şi cel care a dat alarma la 112.

Mai multe echipaje de pompieri, ajutaţi de localnici, au intrat în apă pentru a o căuta pe fetiţa de 13 ani. După ore bune, din păcate, copila a fost scoasă fără viaţă.

Andreea Trifan, pdc Spitalul Roman: Din păcate, o fetiţă de 13 ani nu a răspuns la manevrele de resuscitare, medicul de pe ambulanţa SMURD declarând decesul. Fetiţa de 10 ani a făcut un atac de panică din cauza unei uşoare pneumonii prin aspiraţie. A fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe Roman pentru supraveghere şi, fiind în stare stabilă şi fără pericol, nu a necesitat internare.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Copilă de 13 ani, înghițită de apele Siretului. A murit după ce a mers la scăldat cu prietena ei de 11 ani. Fata cea mică, salvată de un localnic