Antena Meniu Search
x

Update Copila de 14 ani din Cluj, care a căzut de la etajul 3 al liceului, are fractură de coloană. Colegii o așteptau în fața școlii să meargă la muzeu

Anchetă delicată la unul dintre cele mai bune licee din Cluj-Napoca. O elevă de 14 ani a căzut de la etajul trei, după o discuţie aprinsă cu mama ei. În vreme ce medicii încearcă să o salveze să nu rămână paralizată, poliţiştii şi profesorii încearcă să afle dacă a fost vorba despre un accident sau nu. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 16.03.2023, 19:36

Vezi și

Adolescenta, elevă în clasa a opta, s-a întâlnit în sala de clasă colegii - urmau să meargă la un muzeu. A rămas, însă, în urmă când toţi au ieşit. Câteva minute mai târziu se prăbuşea de la ferestra încăperii aflată la 10 metri înălţime.

S-a ales cu fractură de coloană

Înainte să se prăbuşească în gol, copila de 14 ani ar fi avut discuţii în contradictoriu cu părinţii. S-a plimbat agitată câteva minute prin sala goală în timp ce vorbea la telefon.

Horaţiu Popa Bota, director şcoală: Copiii au văzut-o că a intrat în sala de clasă, am derulat acum camerele video. Fetiţa a fost singură în sala de clasă, se vede că a urcat pe pervaz şi de acolo nu ne mai putem pronunţa dacă fetiţa a alunecat sau nu.

Pe acelaşi subiect

Adolescenta a căzut în faţa cabinetului medical din liceu. Îngrozite, asistentele au sunat la 112, iar ambulanţa a dus-o imediat la spital.

Daniela Drăghiciu - spitalul de pediatrie Cluj: Este cu fractură de coloană vertebrală şi a fost transferată clinica neuro-chirugie. Este cu contuzie toraco-abdominală, dar conştientă şi stabilă hemodinamic.

Psihologii îi avertizează pe părinţi - pentru adolescenţi, o simplă discuţie în contradictoriu poate căpăta proporţii apocaliptice şi îi poate tulbura suficient de mult încât să recurgă la gesturi extreme.

Lenke Iuhos - psiholog: La această vârstă, certurile sunt foarte critice. Adică ei iau decizii pe moment, cearta conduce de multe ori la nişte comportamente de risc. Din păcate, nu au capacitatea de a analiza, de a discerne care este metoda cea mai bună de a rezolva o ceartă. Adolescenţilor este specifică această componentă de a atrage atenţia că "nu imi este bine".

În încercarea de a afla ce s-a întâmplat, poliţiştii cercetează telefonul adolescentei. Vor să afle detalii despre ultimele conversaţii pe care le-a avut înainte să se prăbuşească în gol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Copila de 14 ani din Cluj, care a căzut de la etajul 3 al liceului, are fractură de coloană. Colegii o așteptau în fața școlii să meargă la muzeu