Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copilaş lipsit de apărare, lovit cu nuiaua în Preventoriul TBC din Mureş. Micuţul e altoit fără milă de îngrijitoare (Video)

Gest incalificabil al unei îngrijitoare la Preventoriul T.B.C. din Mureş, unde sunt internaţi copii bolnavi de tuberculoză. O îngrijitoare este filmată în timp ce altoieşte cu nuiaua un copilaş de câţiva anişori, lipsit de apărare.

de Redactia Observator

la 29.10.2018 , 14:50

Copilaş lipsit de apărare, lovit cu nuiaua în Preventoriul TBC din Mureş. Micuţul e altoit fără milă de îngrijitoare Copilaş lipsit de apărare, lovit cu nuiaua în Preventoriul TBC din Mureş. Micuţul e altoit fără milă de îngrijitoare

Gest incalificabil al unei îngrijitoare la Preventoriul T.B.C. din Mureş, unde sunt internaţi copii bolnavi de tuberculoză. Femeia a fost filmată în timp ce altoieşte cu nuiaua un copilaş de câţiva anişori, iar imaginile au fost postate pe un grup de Facebook. 

În înregistrare se aud urletele copiilor. Unul dintre ei o zbugheşte speriat în spatele clădirii, în timp ce al doilea, mai puţin norocos, este prins de îngrijitoare.

Femeia este filmată cum îl loveşte cu o nuia şi îl împinge pe uşă, în interiorul clădirii.

Articolul continuă după reclamă

Incidentul a avut loc în această dimineaţă.

Şeful Secției Preventoriul T.B.C. din Mureş spune însă că acel copil nu a fost lovit. Potrivit acestuia, erau doi copii care se jucau cu bețe, le-au fost luate beţele și trimiși la masă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Copilaş lipsit de apărare, lovit cu nuiaua în Preventoriul TBC din Mureş. Micuţul e altoit fără milă de îngrijitoare (Video)