Antena Meniu Search
x

Video Copilul de 2 ani strivit de o poartă în Brașov fusese scăpat o clipă din priviri de către mamă

Un copil de doi ani şi jumătate dintr-o localitate din Braşov a ajuns la spital după ce a fost strivit de o poartă de lemn. Totul s-a întâmplat chiar în curtea casei, într-o clipă de neatenţie a mamei. Copilul a fost preluat de un elicopter SMURD. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 16.05.2023, 17:52

Vezi și

"Potrivit Poliției, copilul era conștient la momentul preluării și nu prezenta urme vizibile ale unor traumatisme grave. Totul s-a întâmplat la ora 12:30, în zona comuna Apața din județul Brașov. Acesta era supravegheat de mamă însă, într-o clipă de neatenție, a ajuns în zona porții de lemn, care a căzut peste el. Victima a fost transportată inițial la unitatea medicală din localitate, iar de acolo preluată cu un echipaj aerian de salvare SMURD până în municipiul Brașov, pe un stadion. Apoi a fost dus la Spitalul de Pediatrie din Brașov. În prezent polițiștii fac cercetări pentru fapta de vătămare corporală din culpă", a transmis reporterul Observator Claudiu Loghin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Copilul de 2 ani strivit de o poartă în Brașov fusese scăpat o clipă din priviri de către mamă