Antena Meniu Search
x

Video Corespondenţă Laurenţiu Rădulescu din Botoşani: Utilajele de deszăpezire abia mai fac faţă. Oamenii sunt blocaţi în case

E o primăvară de pomină în nordul ţării. Codul roşu a paralizat drumurile principale din patru judeţe şi troienele au blocat sute de oameni în maşini sau în propriile gospodării. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 06.04.2023, 20:13

Vezi și

Laurenţiu Rădulescu se află acum în Botoşani, unul dintre cele mai afectate judeţe din toată ţara. 

"Din cifrele pe care le avem în momentul de faţă, persoane care să fie blocate în autoturisme nu sunt, în schimb sunt zeci, dacă nu chiar sute de maşini care au fost abandonate de mai bine de 24 de ore pe marginea drumurilor naţionale, pe marginea drumurilor judeţene. Pentru că vorbim de autoturismele acestor oameni, nu avem cum să nu vă arătăm ce se întâmplă pe drumul care leagă Paşcani de Botoşani, pentru că noi am încercat să intrăm în Botoşani. Un drum unde nămeţii ajung, iată, în momentul în care sunt daţi la o parte, la aproape doi metri înălţime.

Sunt utilaje care intervin în acest moment, utilaje care încearcă să elibereze aceste porţiuni de drumuri judeţene, extrem de importante pentru că, în primul rând, discutăm despre soarta a sute de persoane cel puţin de pe ruta pe care noi transmitem, sute de persoane sunt blocate din moment ce nu pot intra sau nu pot ieşi din satele lor. De asemenea, utilajele de deszăpezire, la fel şi ele sunt blocate sunt blocate în şanţuri, pentru că a viscolit extrem, extrem de puternic, până în urmă cu aproximativ 3-4 ore în această zonă. Vestea bună este că ninsoarea şi viscolul s-au mai domolit puţin, rămâne de văzut ce se va întâmpla în următoarele 24 de ore, cert este că drumarii vor continua să acţioneze", a transmis reporterul Observator Laurenţiu Rădulescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Corespondenţă Laurenţiu Rădulescu din Botoşani: Utilajele de deszăpezire abia mai fac faţă. Oamenii sunt blocaţi în case