Antena Meniu Search
x

Descoperire şocantă. Cornelia, copila de 14 ani dispărută de 8 zile a fost găsită înecată, la barajul de la Dumbrava Deal

Tragedie fără sens în judeţul Neamţ, după ce trupul unei copile de doar 14 ani a fost găsit fără viaţă în grilajul barajului de la Dumbrava Deal. Neagu Vasilica Cornelia era căutată de toată lumea, după ce a dispărut în urmă cu 8 zile de acasă.

Cornelia, copila de 14 ani dispărută de 8 zile a fost găsită înecată în barajul de la Dumbrava Deal
Cornelia, copila de 14 ani dispărută de 8 zile a fost găsită înecată în barajul de la Dumbrava Deal - Observator.tv

Tragedie fără sens în judeţul Neamţ, după ce trupul unei copile de doar 14 ani a fost găsit fără viaţă în grilajul barajului de la Dumbrava Deal.

Neagu Vasilica Cornelia era căutată de toată lumea, după ce a dispărut în urmă cu 8 zile de acasă.

În urma necropsiei s-a stabilit că înecul a fost cauza morţii. Pe cadavru nu au fost găsite  urme de violenţă, dar poliţiştii sunt în plină anchetă şi urmează să se stabilească în ce condiţii a plecat fata de acasă şi dacă moartea ei a fost sinucidere sau accident.

Cornelia era dată dispărută din 20 aprilie, iar familia nu a precizat unde şi cu cine ar fi putut pleca. Poliţiştii au găsit şi lucrurile fetei, la mică distanţă de locul tragediei. Potrivit poliţiştilor, corpul fetei era dezbrăcat complet.

Prietenul fetei, un minor în vârstă de 16 ani, a încercat să se sinucidă la aflarea veştii că fata a fost găsită moartă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Descoperire şocantă. Cornelia, copila de 14 ani dispărută de 8 zile a fost găsită înecată, la barajul de la Dumbrava Deal