Antena Meniu Search
x

Video Coşmar pentru pasagerii unei curse Ryanair. Au aşteptat aproape 3 ore în aeroportul Băneasa, după ce pista de la Otopeni nu era încă deszăpezită

Vremea rea a dat peste cap totul. Seara trecută, pasagerii companiei Ryanair au aşteptat două ore în avion, după ce a aterizat.

de Redactia Observator

la 09.01.2024, 08:53

Vezi și

Aeronava, care venea din Treviso, a fost nevoită să aterizeze pe un alt aeroport decât cel pe care ar fi trebuit, pentru că pista înzăpezită era în curs de curăţare. 

Compania aeriană a refuzat să debarce călătorii în aeroportul din Băneasa, unde a oprit şi a alimentat, iar după două ore a decolat spre aeroportul din Otopeni. Pasagerii revoltaţi, care ar fi trebuit să ajungă la destinaţie la ora 18:30, au fost debarcaţi abia după ora 21. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Coşmar pentru pasagerii unei curse Ryanair. Au aşteptat aproape 3 ore în aeroportul Băneasa, după ce pista de la Otopeni nu era încă deszăpezită