Antena Meniu Search
x

Video Coşmar pentru românii care voiau să se întoarcă în ţară de la Londra, cu WizzAir: au stat 4 ore în avion, apoi zborul a fost anulat. Au decolat după 20 de ore

Coşmar pentru pasagerii unei curse Londra-Bucureşti. Oamenii spun că au fost ţinuţi patru ore în avion cu motoarele pornite şi apoi au fost anunţaţi că zborul e de fapt anulat. Au plecat 20 de ore mai târziu spre ţară cu acelaşi avion, care a decolat pe jumătate gol din cauza unei defecţiuni tehnice.

Alin Stan
de Alin Stan

la 20.08.2023, 19:24

Vezi și

Oamenii ar fi trebuit să ajungă seara trecută de la Londra la Bucureşti cu un avion Wizz Air. Povestesc indignaţi că au fost ţinuţi patru ore în aeroavă cu motoarele pornite. Unii şi au pierdut răbdarea şi au coborât. Pentru ceilalţi a venit şi anunţul nedorit. Explicaţia? Topoganul din faţă e defect. "A început un spectacol ieftin. Întâi ni s-a spuns că s-a stricat acel topogran de la ieşirea de urgenţă. Că trebuie să coboare câţiva pasageri. Au reechilibrat avionul. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi astăzi. Am intrat în aceeaşi aeronavă cu locurile din faţă blocate", a declarat Mihai Petre.

Oamenii au primit cazare. Abia astăzi, după prânz pasagerii au fost chemaţi pentru îmbarcare. Culmea au plecat cu aceeaşi aeronavă, încărcată doar pe jumătate. Compania Wizz Air nu a comentat până la această ora situaţia. În ultima săptămână 700 de zboruri au avut întâzieri pe aeroportul Otopeni. 10% sunt ale companiei WizzAir.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Coşmar pentru românii care voiau să se întoarcă în ţară de la Londra, cu WizzAir: au stat 4 ore în avion, apoi zborul a fost anulat. Au decolat după 20 de ore