Antena Meniu Search
x

Video Coşmarul bărbatului care a fost bătut şi umilit de mai mulţi indivizi din Caraş-Severin: "Mi-au dat cu un par peste picioare şi au încercat să mă arunce în Dunăre"

Caz şocant, desprins din filmele cu mafioţi în Caraș Severin: mai mulţi indivizi au bătut crunt un bărbat nevinovat, l-au închis în portbagaj, au încercat să-l înece în Dunăre şi, într-un final, l-au aruncat într-un tomberon. După doi ani de la teribilele fapte, agresorii sunt liberi. I-au ajutat să scape trei poliţişti, care ar fi falsificat procesele verbale. Abia acum anchetatorii sunt pe urmele lor. Unul dintre agresori a vorbit în exclusivitate cu reporterii Observator.

de Redactia Observator

la 05.11.2022, 19:34

Vezi și

Coşmarul lui Puiu Hodic a început în ianuarie anul trecut. Bărbatul de 55 de ani din Moldova Nouă a petrecut seara la un local din oraş alături de prieteni. Când a ajuns acasă s-a trezit protagonistul unui film cu mafioţi.

Puiu Hodic: Am plecat acasă cu nişte vecini cu maşina. M-au lăsat în faţa casei. Au plecat, apoi a oprit altă maşină albă. S-au dat jos, m-a strigat: nea Puiu, nea Puiu, mi-a dat un pumn. M-a luat pe sus, m-a băgat în portbagaj.

Au vrut să închidă portbagajul, n-au putut. Am dat din picioare. Mi-a dat cu un par peste picioare, până mi-a rupt piciorul. A închis portbagajul şi au plecat.

Bărbatul a încercat disperat să găsească o soluţie să scape din mâna infractorilor.

Pe acelaşi subiect

Puiu Hodic: Eu din portbagaj am sunat la 112. Ei mă tot înjurau din maşină de acolo să nu suni, să nu suni. Am apucat de am sunat.

Agresorii au încercat să-l arunce în Dunăre

Între timp, agresorii l-au dus la Dunăre unde ar fi încercat să-l înece în apa îngheţată.  

Puiu Hodic: M-au dat jos, picioare, pumni, m-au aruncat în apă. Iar cu picioarele, iar în apă, iar cu picioarele. A spus că acum vreo 25 de ani am spus eu ceva despre taică-su. Taică-su a murit pe Dunăre şi că aş fi spus ceva de taică-su. Ce, nu ştiu.

Unul dintre agresori si a spus propria variantă în exclusivitate pentru Observator.

Alin Pascu, agresor: Ne-am întâlnit cu Puiu Hodic. Ne-a făcut semn, unde vă duceţi? Zic, noi vrem să mergem la pescari. Hai că vin şi eu cu voi. Zic, hai!

L-am luat şi pe el cu noi, de bunăvoie. Pe drum s-a aprins o discuţie. I-am zis: Măi, Puiu, tu ştii că tata e mort. El fiind prieten cu tata. I-am zis: nu-l mai aduce pe tata în discuţie. Eu la volan, el în spatele meu.

I-am dat o palmă, l-am agăţat. Am oprit maşina. Zic: Hodi, dă-te jos din maşină! Când s-a dat jos, ne-am luat la bătaie. A sărit la mine, am sărit la el. Fiind zăpadă, m-am gândit că şi-a rupt piciorul, fiind în vârstă. Nu cu parul...

Când şi-au dat seama că ar poliţiştii ar putea fi pe urmele lor, indivizii l-au urcat din nou în maşină şi l-au abandonat într-un tomberon de pe marginea drumului.

Puiu Hodic: Aici m-au aruncat, m-am târât eu până pe bordura aia. Minus 14 grade erau afară.

Alin Pascu, agresor: Când ne-am luat la bătaie a zis: Au, au, piciorul! Şi i-am zis hai că te duc acasă. M-am speriat, am băut o bere, am zis că îmi ia permisul. I-am zis dă-te jos, sună poliţia să vină să te ia să te ducă acasă. 

Poliţiştii alertaţi prin 112 au venit într-un final, dar doar ca să-l ducă la spital, povesteşte bărbatul.

Puiu Hodic: M-au lăsat şi au plecat. Eu le-am spus ce s-a întâmplat, dar ei m-au lăsat şi au plecat. N-au venit nici a doua zi, nici a treia zi. N-au venit să ia o declaraţie, nimic.

Poliţiştii ar fi muşamalizat cazul. În raportul întocmit, cei trei agenţi au dat vina pe un conflict spontan între prieteni şi au deschis un dosar penal doar pentru lovire sau alte violenţe. Cum poliţia nu-i făcea dreptate, bărbatul s-a dus şi a făcut plângere la Parchet. Procuorii au stabilit că faptele sunt mult mai grave - lipsire de libertate, violență extremă și chiar de tentativă de omor. 

Dispecerul de la 112 i-ar fi sunat pe agresori

Surse Observator spun că dispecerul de la 112 i-ar fi sunat pe agresori să îi avertizeze că victima i-a reclamat.

Puiu Hodic: Am stat trei luni în concediu medical. Am avut fractură dublă.

Alin Pascu, agresor: Îi cunoşteaţi pe poliţiştii care au venit?

Eu nu îi ştiu, sunt plecat de mulţi ani de acasă!

După aproape doi ani, cei trei agenţi au ridicaţi şi duşi la sediul DIICOT pentru explicaţii. Unul dintre ei a ajuns după gratii pentru 30 de zile, iar ceilalţi doi sunt cercetaţi sub control judiciar. 

Între timp, bătăuşii sunt în libertate, ba chiar sunt plecaţi în străinătate.

Alin Pascu, agresor: Pe data de 2 trebuie să mă prezint la DIICOT, pe data de 3 au venit mascaţii acasă. Poliţia ştie că nu sunt în România. Nu ştiu când vin în ţară. Acum dacă vin mă arestează. Pentru ce, pentru nimic?

Pentru că nu s-au prezentat la audieri, agresorii ar putea fi daţi în urmărire internaţională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Coşmarul bărbatului care a fost bătut şi umilit de mai mulţi indivizi din Caraş-Severin: "Mi-au dat cu un par peste picioare şi au încercat să mă arunce în Dunăre"