Antena Meniu Search
x

Cosmin Seleși s-a dat cu tiroliana pentru prima dată

“Poftiți pe la noi!”, i-a spus nea Mărin, iar Cosmin Seleși, jurat al show-ului „Splash! Vedete la apă”, a acceptat invitația.

la 08.08.2014, 10:52

 “Poftiți pe la noi!”, i-a spus nea Mărin, iar Cosmin Seleși, jurat al show-ului „Splash! Vedete la apă”, a acceptat invitația. Odată ajuns la Costinești, locul în care se află pensiunea pe care trebuie să o salveze de la faliment împreună cu Alina Pușcaș, Ozana Barabancea și Mihai Mitoșeru, Cosmin a știut să îmbine perfect distracția cu munca.

În timpul filmărilor pentru această emisiune Cosmin s-a dat pentru prima dată cu tiroliana și, deși a părut destul de speriat, spune că ar repeta experiența. „Nu m-am mai dat niciodată cu tiroliana. Aș mai încerca, dar de la o înălțime mai mare”, declară Cosmin.

Cosmin nu s-a ținut numai de glume însă, ci și de treabă pentru că a înțeles că pe mâinile lor e soarta unei afaceri de familie. Eu m-am distrat foarte mult, dar cred că am făcut și lucruri bune. Am încercat să îi ajutăm pe oamenii aceia să își revigoreze afacerea.

Am montat mesele și scaunele din zona de lounge și, credeți-ma, nu e deloc simplu, am vopsit scaune, am făcut pește la grătar, am fost după stuf, iar pentru stuful ăla am tăiat pentru prima dată cu drujba”, a mai mărturisit Cosmin Seleși.

TotulÎn timpul filmărilor pentru cea de-a patra ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi!”, difuzată de Antena 1 luni, 11 august, și marți, 12 august, de la 20:30,

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cosmin Seleși s-a dat cu tiroliana pentru prima dată