Antena Meniu Search
x

Costel, românul de 40 de ani dat dispărut de familie, a fost găsit mort în Italia. Nimeni nu mai ştia nimic de el de şase săptămâni

Disperare şi neputinţă. După şase săptămâni de căutări, apeluri la poliţie, familia lui Costel Costea a primit cea mai cruntă veste. Românul de 40 de ani a fost găsit mort în Tivoli, în apropiere de o carieră, vineri, 17 martie.

de Monica Palade

la 19.03.2023, 13:35

Costel, românul de 40 de ani dat dispărut de familie, a fost găsit mort în Italia. Nimeni nu mai ştia nimic de el de şase săptămâni - canaledieci.it

Costel a fost identificat de poliţişti după hainele pe care le purta, dar a fost nevoie şi de o confirmare de la mama sa. Bărbatul era bolnav şi urma tratament medicamentos, Dispăruse de acasă, din Borghesiana, Roma, de pe 4 februarie. De atunci nimeni nu mai ştia nimic de el. Familia a făcut un apel disperat în încercarea de a-l găsi, scrie canaledieci.it.

A murit de foame  

Era a patra oară când Costel, cu dizabilități și probleme de sănătate, îşi pierde orientarea și stă zile întregi departe de casă. Familia a sperat însă că şi de data aceasta bărbatul va fi găsit în viaţă, dar nu a fost aşa.

Pe 4 februarie, înainte de a ieși, i-a spus mamei sale că se duce după ţigări. Apoi a plecat din nou, probabil pe jos. Pe 6 februarie a fost tratat și la spitalul din Tivoli. Însă după i s-au pierdut urmele.

Costel plecase fără acte și fără medicamentele de care avea nevoie. Autopsia urmează să stabilească cauza morții. La examinarea preliminară, medicul legist a exclus urme de violență asupra corpului. Bărbatul poate să fi murit de o boală, dar și de foame și frig, la câteva zile după dispariție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Costel, românul de 40 de ani dat dispărut de familie, a fost găsit mort în Italia. Nimeni nu mai ştia nimic de el de şase săptămâni