Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Covrigi cu şoareci la Vaslui. Dacă ai cumpărat de aici, trebuie să vezi această filmare (Video)

Imaginile incredibile, suprinse de câțiva tineri într-o covrigărie foarte frecventată din Vaslui, au întors locuitorilor stomacul pe dos.Una dintre cele mai vechi covrigării din Vaslui are grave probleme sanitare. Câțiva tineri din oraș i-au văzut şi filmat.

de Redactia Observator

la 17.05.2018 , 13:58

Covrigi cu şoareci la Vaslui. Dacă ai cumpărat de aici, trebuie să vezi această filmare (Video) Covrigi cu şoareci la Vaslui. Dacă ai cumpărat de aici, trebuie să vezi această filmare (Video)

Imaginile incredibile, suprinse de câțiva tineri într-o covrigărie foarte frecventată din Vaslui, au întors locuitorilor stomacul pe dos.

Una dintre cele mai vechi covrigării din Vaslui are grave probleme sanitare. Câțiva tineri din oraș i-au văzut, şi filmat plimbându-se pe podea și printre lăzile cu produse.

Au surprins imaginile într-un video și l-au pus pe mai multe grupuri de Facebook.

Articolul continuă după reclamă

“Iote-l!”, “Ai dat zoom? Filmează-l! Tine așa, poate vine și celălalt. Dă-te în spate acum și filmează covrigăria, să se vadă unde este. Pe Traian, aici, la noi”, spun tinerii.

Majoritatea comentariilor trag un semnal de alarmă către cei care au cumpărat de la covrigăria respectivă, să meargă de urgenţă la medic pentru analize de specialitate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Covrigi cu şoareci la Vaslui. Dacă ai cumpărat de aici, trebuie să vezi această filmare (Video)