Antena Meniu Search
x

Cozi interminabile la intrarea în cluburile de lux din Mamaia (Video)

Din petrecere în petrecere şi din club în club. Aşa o ţin tinerii, noaptea, la mare. Localurile de lux din Mamaia au fost atât de pline încât, la un moment dat, bodyguarzii n-au mai lăsat pe nimeni să mai intre.

de Redactia Observator

la 19.08.2019, 10:43

Vezi și

Din petrecere în petrecere şi din club în club. Aşa o ţin tinerii, noaptea, la mare. Localurile de lux din Mamaia au fost atât de pline încât, la un moment dat, bodyguarzii n-au mai lăsat pe nimeni să mai intre. Petrecerile cu DJ şi artificii s-au încheiat odată cu ivirea zorilor.

În faţa cluburilor din nordul staţiunii Mamaia tinerii au stat la cozi interminabile, în ultima noapte a minivacanţei. Ai fi spus că Mamaia s-a întors în timp 30 de ani, la celebrele cozi nocturne la lapte şi pâine.

Ţinutele tinerilor şi muzica din boxe ne aduc însă în prezent. Cu o oră înainte de miezul nopţii, localurile erau deja deja neîncăpătoare pentru miile de clienţi.

Aşa că bodyguarzii i-au oprit la intrare pe cei care au ajuns mai târziu şi, astfel, cozi pentru câteva ore de distracţie.

Limuzinele abia puteau înainta pe străzi. Nici în parcări nu mai era loc de atâtea milioane de euro. Bolizii erau aliniaţi ca la o expoziţie auto.

La intrarea în cluburi, doar covorul roşu mai lipsea. Tinerele au defilat ca pe podium, în rochii cu spatele gol. Cizmele de culori metalice le-au pus în evidenţă picioarele frumos bronzate.

În nordul staţiunii Mamaia, sunt 5 cluburi celebre pentru petrecerile de weekend. O noapte aici se încheie, în cele mai multe cazuri, cu o notă de plată fabuloasă.

Administratorii localurilor au pregătit pachete care încep de la 12.500 de lei. Sunt incluse 15 şampanii la o masă.

Există însă şi pachete pentru un răsfăţ suprem. Conţin sticle de şampanie fină, dintr-un sortiment exclusivist, la 125.000 de lei. Adică, peste 25 de mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Cozi interminabile la intrarea în cluburile de lux din Mamaia (Video)