Antena Meniu Search
x

Video Cozi uriașe la mici, în Piața Obor din Capitală. Românii așteaptă chiar și 3 ore, ca să poată savura renumiții mititei

Ce cluburi de lux, ce şampanie extrem de scumpă...nu este 1 Mai fără tradiţionalii mici şi nelipsita bere. Ne-o demonstrează cei care nu au reuşit să plece din oraş să facă un grătar la iarbă verde, dar au ales o variantă mai simplă - micii deja pregătiţi. În Piaţa Obor din Capitală, s-au format cozi uriaşe încă de la prima oră a dimineţii. 

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 01.05.2023, 14:50

Vezi și

Deși stau la coadă chiar și 3 ore până ajung să savureze delicioșii mici de la Piața Obor, oamenii nu sunt deranjați de acest lucru. Între timp, mai socializează, mai beau un pahar cu bere și se bucură de vremea care este extrem de frumoasă.

În aceste momente, în Capitală sunt mai bine de 23 de grade Celsius.

5 lei pentru un mic din Piața Obor

Un mic la Piața Obor se vinde cu Co5 lei, iar un pahar cu bere costă 6 lei. Mii de mititei vor sfârâi astăzi pe grătare, iar cozile sunt impresionante. Sunt sute de persoane care stau la coadă și care vor să savureze mici la terasă, în aer liber. De Ziua Muncii, toți românii mănâncă mici. Astăzi, se estimează că se vor consuma în jur de 18 milioane de mititei.

Ce amenzi riscă cei care își pregătesc micii în locuri nepermise

Mii de persoane au ieşit, în aceste zile, în pădurile din jurul Capitalei pentru a se bucura de aerul curat, dar şi de savoarea micilor. Pe lângă Cernica, bucureştenii mai pot face grătare în zonele special amenajate din Parcul Mogoşoaia, Comana, Lacul Snagov, Mihăileşti, localitatea Belciugatele sau Parcul Chitila. Şi în unele parcuri din Capitală există astfel de locuri autorizate. Cine nu respectă regulile riscă amenzi de până la 5.000 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cozi uriașe la mici, în Piața Obor din Capitală. Românii așteaptă chiar și 3 ore, ca să poată savura renumiții mititei