Antena Meniu Search
x

Video Cozi uriașe la taxe, deși oamenii puteau achita online sau până în martie, cu reducere: "Dom'ne, eu aşa am plătit din 1975"

Prima zi lucrătoare din Anul Nou a început cu tradiţionalele... cozi la taxe, impozite şi locuri de parcare. Unii oameni s-au aşezat la rând şi cu zece ore înainte să se deschidă ghişeele şi au stat toată noaptea în picioare, în frig. La un moment dat, persoanele care așteptau erau înșirate pe o stradă întreagă.   

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 03.01.2022, 20:19

Vezi și

Deşi ajunşi acolo cu mult înainte de deschiderea programului, oamenii s-au enervat că trebuie... să aştepte. Până s-a luminat de zi, coada ieşea din curtea Primăriei şi se întindea pe toată strada. 

Oana Buzatu, purtător de cuvânt Primăria Cluj-Napoca: Foarte mulţi dintre oamenii care stau acum la coadă depun în acelaşi timp şi solicitări online.

Grăbiţi să scape de grija dărilor către stat au fost şi bucureştenii. În Sectorul 4, zeci de oameni s-au trezit în faţa unei uşi închise. Direcţia de Taxe şi Impozite e închisă încă de la jumătatea lunii trecute. Aici taxele se plătesc doar la automatele din mall-uri. Nici paypoint-urile nu au fost pe înţelesul tuturor.

Pensionar: Mi se pare aiurea pentru noi pensionarii... că nu ne descurcăm. Şi când nu o să mai fie cine să ne ajute ce facem? 

Pe acelaşi subiect

Reducere de taxe și impozite pentru buni-platnici

Reducerea de zece la sută pentru buni-platnici se acordă până la sfârşitul lunii martie, dar oamenii au dat buluc de azi. Mai ales că s-au scumpit abonamentele pentru locurile de parcare. Şi pentru cei care au de scos din buzunar sume mari reducerea nu e deloc de neglijat. Un bucureştean a dat azi statului 10.000 de lei. 

Andre Rotaru, reporter Observator: De dimineaţă şi până la orele prânzului, în Sectorul 6, peste 10.000 de oameni au ales să îşi plătească online dările către stat. În schimb, din estimările primăriei, la ghişee se pare au ales să vină de 5 ori mai puţini. 

Cozi au fost şi la ghişeele din Buzău. Oamenii se tem că rămân fără bani dacă amână. 

Cetățean: Dom'ne, aşa am plătit din 1975, prima zi sau a doua zi, şi aşa-s obişnuit să scap odată de datorii.

Toate dările către stat pot fi plătite online, pe ghişeul.ro, fără comision şi la orice oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cozi uriașe la taxe, deși oamenii puteau achita online sau până în martie, cu reducere: "Dom'ne, eu aşa am plătit din 1975"