Antena Meniu Search
x

În ce stare se află tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. Gestul emoţionant făcut de mama adolescentei ucise

Supravieţuitorul atacului cumplit de la Grădina Botanică din Craiova luptă să trăiască în ciuda rezervelor medicilor. Tânărul de 19 ani are mare nevoie, în continuare, de sânge, aşa că prietenii lui au cerut ajutorul tuturor celor care pot dona. Între timp, atacatorul de 17 ani, cadet şi fiu de poliţist, îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii. 

de Redactia Observator

la 29.06.2023, 14:01

Vezi și

La centrul de transfuzii din Craiova s-au prezentat foarte multe persoane pentru a dona sâmge pentru tânărul de 19 ani, care se zbate în continuare între viaţă şi moarte.

Şi mama adolescentei care a murit înjunghiată a făcut apel ca oamenii să vină şi să doneze sânge. Până la ora 12 s-au prezentat la centrul de transfuzii aproape 100 de persoane, aproape de trei ori mai multe decât într-o zi obişnuită.

Agresorul a fost reţinut miercuri seară pentru 30 de zile, iar ancheta continuă. Dacă o să fie găsit vinovat, băiatul ar putea să rămână în spatele gratiilor pentru următorii 20 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » În ce stare se află tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. Gestul emoţionant făcut de mama adolescentei ucise