Antena Meniu Search
x

Accident cumplit în Craiova! Angajata unei firme de salubritate, care ștergea geamurile, a murit după ce a căzut de pe cupola unei clădiri a Primăriei

Accident cumplit în Craiova în această după-amiază! Angajata unei firme de salubritate a murit după ce a căzut de pe cupola unei clădiri aparținând Primăriei.

O femeie a murit dupa ce a cazut de pe cupola unei cladiri din Craiova - jurnalulolteniei.ro

Accident cumplit în Craiova în această după-amiază! Angajata unei firme de salubritate a murit după ce a căzut de pe cupola unei clădiri aparținând Primăriei, de la o înălţime de aproximativ 12 metri.

Potrivit presei locale, femeia de 46 de ani a căzut prin cupola clădirii, de la aproximativ 12 metri înălţime. Aceasta era în exterior, pe cupolă, cel mai probabil ştergea geamurile, când geamul cupolei s-a sparg, iar femeia a căzut.

În ciuda faptului că medicii au efectuat manevre de resuscitare, victima a fost declarată decedată.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Accident cumplit în Craiova! Angajata unei firme de salubritate, care ștergea geamurile, a murit după ce a căzut de pe cupola unei clădiri a Primăriei