Antena Meniu Search
x

Video "Cred că am omorât-o!" Dialog halucinant, după ce Andrei şi-ar fi ucis iubita "ca prin vis", în casa lor din Irlanda. La Oradea, două familii sunt în stare de şoc

Sfârşit cumplit pentru o româncă stabilită în Irlanda. Tânăra de 30 de ani a fost ucisă de iubitul ei, tot român. Individul ar fi suferit de depresie şi în urma unei dispute ar fi strangulat-o. Le-ar fi spus apoi apropiaţilor la telefon că a visat că a omorât-o, iar când s-a trezit, logodnica lui nu mai trăia. La Oradea, familiile celor doi sunt în stare de şoc. 

de Redactia Observator

la 15.11.2022, 19:37

Vezi și

Mihaela şi Andrei locuiau de trei ani în Irlanda. Tânăra de 30 de ani din Oradea lucra la o firmă de securitate, iar logodnicul său, cu trei ani mai mare, se ocupa cu aprovizionarea unui spital. De curând îşi cumpăraseră prin credit un apartament în Ratoath, un oraş satelit al Dublinului. Plănuiau ca în vara anului viitor să revină în ţară să se căsătorească. Totul s-a spulberat peste noapte. 

O prietenă care locuieşte în Irlanda a intrat în alertă după o discuţie halucinantă cu partenerul Mihaelei. 

  • Prietena Mihaelei: Alo, ce se întâmplă cu Mihaela, m-a sunat toata familia ei pe messenger şi spuneau că ar fi inconştientă. Ce a păţit? Dă-mi-o la telefon!
  • Andrei: Ăăă, nu ştiu...
  • Prietena Mihaelei: Cum nu ştii, are ochii deschişi? A căzut, s-a lovit? Poate vorbi?
  • Andrei: Nu poate vorbi. Nu mai mişcă. Cred că am omorât-o...
  • Prietena Mihaelei: Cum? 
  • Andrei: Am visat că o omoram şi m-am trezit din vis şi ea era moartă...

În faţa tatălui său, individul a avut altă variantă. "Îmi zice: Mihaela nu mai poate vorbi! Cred că a decedat! El mi-a zis că a fost până la magazin acolo şi când a venit era jos. Mi-a zis că a luat-o şi a pus-o în pat. El tremura, nu mai ştia ce să facă. Nu mai realiza ce vorbeşte. I-am spus să sune la poliţie, mă rugam de el ca de Dumnezeu! Nu mai avea putere!", spune Dan Dobra, tatăl suspectului. 

Pe acelaşi subiect

Tânără româncă, ucisă în Irlanda. Logodnicul Mihaelei ar fi suferit de depresie

"Când a ajuns prietena aia, Poliţia era deja acolo şi a zis că a omorât-o. Nu era sânge. Noi bănuim că ori o fi lovit-o mortal, ori o fi sufocat-o. Nu ştiu, nu pot să-mi explic", mărturiseşte Estera Tocoian, sora victimei. "Ar fi strangulat-o, am înţeles. Dar mie nu îmi vine să cred! Eu nu cred, nu ştiu să fi fost agresiv cu nimeni!", adaugă însă prietenul suspectului.

Cu o zi înainte de tragedie, Mihaela s-ar fi plâns prietenilor că logodincul ei suferă de depresie. "El s-a simţit rău. A fost la medicul de familie. I-au dat nişte pastile pentru tensiune. El n-a ştiu să ceară şi pentru stres. Era stresat cu naveta!", povesteşte Dan Dobra, tatăl suspectului.

"E un şoc pentru noi, sincer. Pentru noi e un vis urât. Fapta lui nu se justifică sub nicio formă. Nu cred că din cauza depresiei a omorât-o. Cred că acolo a fost altceva. Trebuia să vină acasă şi deja vorbisem să mergem să-şi închirieze rochia de mireasă", mai spune Estera Tocoian, sora victimei.

"Eu nu cred că el a fost depresiv. Eu când am vorbit nu mi s-a părut, părinţii vorbeau cu el. Nu li s-a părut nici lor. Vorbeau zilnic cu el. Nu cred că el are vreo vină. Probabil că el, când a văzut-o leşinată, s-a pierdut", este de părere Ciprian Dobra, verișorul suspectului.

De ce s-ar fi certat cei doi tineri români

Cei doi s ar fi certat tocmai din cauza casei pe care o cumpăraseră. "Ea reproşa că de ce au cumpărat apartamentul. Făceau foarte mult până la lucru şi fetei nu i-a plăcut să se trezească la patru dimineaţa. I-ar fi reproşat zilnic. El a făcut pentru ea pasul ăsta. După ce l-a cumpărat, i-a reproşat!", povesteşte prietenul suspectului.

Vecinii tinerilor sunt şocaţi. "Nu te aştepţi să se întâmple asta la uşa ta. Vezi la ştiri, din când în când, astfel de lucruri, dar nu te aştepţi la aşa ceva. E şocant ... Un cuplu tânăr", spune o vecină. "Extrem de trist faptul că viaţa unei persoane aşa tinere şi cu mult potenţial, care şi-a început viaţa aici, în Ratoath, s-a sfârșit aşa de abrupt", a declarat un consilier local.

În faţa judecătorilor din Irlanda, Andrei a apărut abătut, cu privirea pierdută şi zgâriat pe faţă. Ar fi spus că-i pare rău şi că nu ar fi trebuit să se întâmple asta. "Avocatul său a făcut o cerere de asistență juridică gratuită pentru clientul său și a cerut, de asemenea, efectuarea unei evaluări și a unui raport psihiatric". Individul a ajuns după gratii şi a refuzat să facă cerere de eliberare condiţionată. Ancheta va stabili exact ce s-a întâmplat în casa celor doi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Cred că am omorât-o!" Dialog halucinant, după ce Andrei şi-ar fi ucis iubita "ca prin vis", în casa lor din Irlanda. La Oradea, două familii sunt în stare de şoc