Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Credeam că va trăi pentru totdeauna”. Actriţa Betty White a murit la şase zile după ce a suferit un atac cerebral. Urma să împlinească 100 de ani

Betty White, una cele mai cunoscute actriţe din istorie a murit cu puţin timp înainte de a împlini 100 de ani. În cei 70 de ani de carieră, starul a interpretat peste o sută de roluri.

de Redactia Observator

la 12.01.2022, 10:07

  • "Credeam că va trăi pentru totdeauna”. Actriţa Betty White a murit la şase zile după ce a suferit un atac cerebral. Urma să împlinească 100 de ani

Decesul actriţei Betty White, care a avut o carieră de peste şase decenii în comedie, cunoscută pentru serialul „The Golden Girls”, a survenit la şase zile după un atac cerebral, potrivit certificatului de deces. Betty White a murit pe 31 decembrie 2021, la vârsta de 99 de ani. Îndrăgita actriţă, căreia i-au adus omagii preşedintele Joe Biden şi legendarul autor Mel Brooks, a murit în casa ei din Brentwood (Los Angeles), după ce, pe 25 decembrie suferise un atac cerebral, potrivit certificatului.

Trupul ei a fost incinerat, iar rămăşiţele sale au ajuns vineri în posesia lui Glenn Kaplan, cel care urmează instrucţiunile lăsate de White. Numele legal al actriţei a fost Betty Marion Ludden, relatează news.ro. Ea a luat numele soţului său, Allen Ludden, cu care a fost căsătorită între 1963 şi 1981.

„Chiar dacă Betty urma să împlinească 100 de ani, credeam că va trăi pentru totdeauna”, a declarat pentru revista People agentul ei Jeff Witjas. „Nu mă gândesc că îi era teamă de moarte, pentru că a vrut întotdeauna să fie cu soţul ei drag Allen Ludden. Voia să fie din nou alături de el”, a spus agentul. 

Betty White, prima apariţie televizată a avut loc în 1949

Pe acelaşi subiect

Betty White, una dintre cele mai iubite actriţe americane, a fost recompensată de-a lungul carierei sale longevive. De mai multe ori premiată cu Emmy, ea a apărut prima dată în televiziune în 1949. 

Născută la 17 ianuarie 1922, la Chicago, a fost una dintre primele producătoare ale serialului „Life with Elizabeth”, în care a jucat şi ea, în anii 1950. „Este uimitor că încă sunt în această meserie şi că voi mă susţineţi în continuare!”, a spus actriţa la ceremonia Premiilor Emmy în 2018. Betty White a fost „o doamnă încântătoare”, a spus preşedintele Joe Biden, întrebat despre moartea ei. „Cui nu i-a plăcut Betty White?”, a răspuns soţia sa, Jill Biden.

Actriţa ar fi împlinit 100 de ani pe 17 ianuarie. „Îmi împlinesc 100 de ani... Nu-mi vine să cred că vor veni”, a scris ea pe Twitter, împărtăşind un interviu făcut cu această ocazie.

Pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles, alături de steaua regretatei actrițe, fanii au aşezat flori, jucării, fotografii şi lumânări, în semn de omagiu adus acesteia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Credeam că va trăi pentru totdeauna”. Actriţa Betty White a murit la şase zile după ce a suferit un atac cerebral. Urma să împlinească 100 de ani