Antena Meniu Search
x

Tânărul drogat din Buzău care și-a înjunghiat unchiul și mătușa a fost prins de polițiști (actualizare)

Poliția din Buzău este în alertă maximă după ce un tânăr drogat a înjunghiat doi oameni și apoi a fugit, el fiind acum căutat de zeci de polițiști.

Poliția, în alertă maximă după ce un drogat a înjunghiat doi oameni la Buzău și umblă liber pe străzi!

Tânărul de 23 de ani care și-a înjunghiat unchiul și mătușa, în Buzău, a fost prins de polițiști. El era sub influența etnobotanicelor și a fugit după crimă.

Actualizare: Andrei Muscalu a fost prins în Parcul Crâng, în apropiere de Conacul Trandafirilor. Tânărul de 23 de ani era fugar după ce și-a înjunghiat unchiul, fost ofițer în armată, dar și mătușa.

Grav rănit, unchiul său, Adrian Mocanu, de 56 de ani, a murit la spital.

Andrei Muscalu a fost prins de un echipaj al jandarmeriei buzoiene. A fost reținut și dus la sediul IPJ Buzău pentru a fi audiat.

Pe acelaşi subiect

Presa buzoiană spune că băiatul face parte dintr-o familie dezorganizată, iar părinții săi stau mai mult în București. El era astfel chiar în grija rudelor pe care le-a înjunghiat. Tânărul era însă cunoscut drept consumator de droguri și ajunsese să stea și pe străzi.

Crima s-a petrecut în cursul serii, pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Buzău.

Tânărul în vârstă de 23 de ani, drogat cu etnobotanice, și-a atacat cu un cuțit unchiul și mătușa.

Tânărul i-a înjunghiat cu bestialitate pe cei doi oameni, iar după ce i-a văzut într-o baltă de sânge, a luat-o la fugă pe străzi.

Un apel la numărul unic de urgență 112 a alertat Poliția, iar în momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului au descoperit că bărbatul era mort, iar femeia era în stare critică.

O ambulanță a transportat-o pe mătușa suspectului principal la spital, acolo unde a intrat direct în sala de operație.

Între timp, zeci de polițiști au pornit pe urmele criminalului. Nu se știe momentan dacă tânărul este sau nu înarmat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânărul drogat din Buzău care și-a înjunghiat unchiul și mătușa a fost prins de polițiști (actualizare)