Antena Meniu Search
x

Video Crima de la Padina: imagini cu ultimele minute din viaţa lui Sorin Anghel, ucis de fiii "vrăjitoarei" Sidonia. "Băi, îl omori!"

Au apărut primele imagini din timpul crimei de la Padina, în care un bărbat de 41 de ani a fost ucis. În filmare se vede confruntarea violentă dintre cei patru. Victima, Sorin Anghel, agonizează în barul hotelului, în timp ce ceilalti vor să îl atace în continuare. Martorii reuşesc cu greu să-i ţină departe de rănit. Atenţie, te avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 27.02.2024, 19:41

Vezi și

-Luis, Luis!

- Băi, te rog eu! 

- Băi, gata, băi!

- Lasă-l, bă, faceți crimă, faceți crimă!

Pe acelaşi subiect

Sunt scene extrem de violente, filmate imediat după ce fiul cel mare al vrăjitoarei Sidonia şi al liderului clanului Fabian, Laurenţiu Marin, zis Solomon, apucă un cuţit şi îl înfige în Sorin Anghel. Rănit grav, bărbatul de 41 de ani se prăbuşeşte pe mai multe lăzi cu băutură din spatele barului. Agonizează şi abia mai respiră.

Imagini cu ultimele minute din viaţa lui Sorin Anghel

- Eugen, Eugen!

- Eugen, Eugen!

- Băi, îl omori!

- Solomon, vino aici!

- Luis, Luis!

Cei trei fraţi Fabian apucă tot ce prind pe bar - pahare şi sticle - şi aruncă în Sorin Anghel. În imaginile filmate de un participant la petrecerea privată de la hotelul de lux din Padina, Solomon are hainele pătate cu sânge, iar în mâna dreaptă se observă arma crimei - un cuţit cu o lamă lungă, ca o macetă. 

- Băi, oameni buni, îl omori!

- Unul se duce la Louis

- Băi, oameni buni, calmaţi-vă!

- Gata!

Martorii sunt împărţiţi în două tabere. În timp ce unii strigă disperaţi către agresori să se potolească, alţii îi îndeamnă să îl ucidă. 

- Dă-i afară!

- Mă jur pe ce-am mai scump…

- Ajută-l, mă…Scoate-i afară de aici!

- E plin de sânge, e tăiat, mă! 

Acesta e şi momentul în care Sorin Anghel, ajutat de soţie, încearcă să fugă. Doar că, în parcare, cei trei fraţi îl ajung din urmă şi are loc o nouă rundă de lupte. Înjunghiat, cu răni grave, bărbatul moare înainte ca medicii să ajungă la el. 

Cei trei interlopi sunt în arest din 11 februarie. Au spus, de fiecare dată, că au fost provocaţi de Sorin Anghel şi că sunt nevinovaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Evenimente » Crima de la Padina: imagini cu ultimele minute din viaţa lui Sorin Anghel, ucis de fiii "vrăjitoarei" Sidonia. "Băi, îl omori!"