Antena Meniu Search
x

Video "Ferească Dumnezeu!" Filmul oribilei crime din Botoșani, unde o femeie a fost ucisă de propriul soț în scara blocului. Fiica de 18 ani și-a găsit mama într-o baltă de sânge

Răzbunare teribilă în municipiul Botoşani! Orbit de gelozie, un bărbat de 55 de ani şi-a ucis soţia cu două lovituri de cuţit. Sătulă de abuzurile acestuia, femeia intentase divorţul şi obţinuse un ordin de protecţie. Nimic din toate astea însă nu l-au impresionat pe soţul care a omorât-o fără să clipească. Victima a fost găsită într-o baltă de sânge chiar de către fiica ei, care a dat imediat alarma. Între timp, pentru a nu răspunde pentru faptele sale, ucigaşul a încercat să-şi pună capăt zilelor. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!     

de Redactia Observator

la 21.03.2024, 08:31

Vezi și

De ce aţi atacat-o?

Ferească Dumnezeu! Ferească Dumnezeu!

Vecinii ştiau că bărbatul are grave probleme de comportament, însă niciunul nu a îndrăznit să spună ceva. De altfel, nici soţia bărbatului nu era străină de abuzurile sale. Totuşi, în urmă cu o lună, victima îşi luase inima în dinţi şi depusese actele de divorţ.

Nici asta nu l-a descurajat pe individul de 55 de ani. Abia după ce femeia a obţinut un ordin de protecţie lucrurile păreau că s-au mai liniştit.       

Pe acelaşi subiect

Delia Nenişcu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani: Nu au existat sesizări cu privire la încălcări ale ordinului de protecţie din perioada în care a fost emis. 

Atacată şi înjunghiată de soţ în scara blocului

Ieri însă povestea a luat o întorsătură dramatică. Fără să bănuiască o clipă ce urmează să se întâmple, femeia de 53 de ani a plecat de la serviciu spre casă. În scara blocului însă, individul îşi aştepta soţia. Abia a apucat să intre pe uşă că bărbatul s-a năpustit asupra sa. A fost nevoie de doar două lovituri ca victima să pice ca secerată.

Bogdan Ursu, medic ambulnaţă: S-a găsit o persoană de sex feminin în stop cardio-respirator cu plăgi înjunghiate.

Alarma a fost dată chiar fiica de 18 ani a celor doi soţi, care, îngrijorată că mama sa nu a ajuns acasă, a plecat în căutarea ei. La baza scărilor însă, a dat peste scena înfiorătoare.

Bogdan Ursu: Fata cu atac de panică a fost adusă de asemenea la spital.

Ucigaşul a încercat să-şi pună capăt zilelor

Între timp, conştient de gravitatea faptelor sale, dar şi pentru a nu răspunde în faţa legii, bărbatul a încercat să-şi pună capăt zilelor chiar cu arma pe care a folosit-o şi pentru a îşi ucide soţia. De data aceasta nu a mai avut curajul pentru a-şi duce planul la sfârşit.

Acesta a fost încătuşat de poliţişti şi transportat la spital.   

Delia Nenişcu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani: Bărbatul prezenta răni la nivelul pieptului, iar din primele verificări a reieşit faptul  că acesta şi le-ar fi creat singur. 

După ce va primi tratament de specialitate, individul o să fie dus la audieri. Dacă se dovedeşte că el este autorul oribilei crime, bărbatul o să petreacă ani grei în spatele gratiilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Ferească Dumnezeu!" Filmul oribilei crime din Botoșani, unde o femeie a fost ucisă de propriul soț în scara blocului. Fiica de 18 ani și-a găsit mama într-o baltă de sânge