Antena Meniu Search
x

Crima din Mediaş, comisă de un adolescent de 17 ani din Germania, transmisă live pe internet. Bătrâna de 74 de ani a fost ucisă cu bestialitate

Au apărut detalii de-a dreptul şocante în cazul crimei din Mediaş, unde un adolescent de 17 ani din Germania, a ucis cu sânge rece o bătrână de 74 de ani, în luna aprilie.

de Redactia Observator

la 17.05.2022, 13:49

Momentul înfiorător a fost transmis live de adolescentul trimis în România la reeducare. Acesta era într-o conexiune live cu cineva din străinate chiar în momentul în care o ucidea cu bestialitate pe femeie. Ulterior, filmarea a fost urcată pe platforma documenting reality.

Adolescentul o loveşte cu bestialitate pe femeie, apoi o calcă în picioare. Ca să fie sigur că şi-a dus la bun sfârşit crima, acesta îi taie gâtul victimei. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca el să o fi ucis pe femeie în direct ca un răspuns la o provocare.

Crima comisă în direct

În faţa anchetatorilor, adolescentul a declarat că a făcut asta fiindcă a crezut că victima era de etnie romă. Adolescentul le-a spus anchetatorilor că voia să adere la o organizație extremistă din străinătate, ai cărei reprezentanți i-ar fi cerut dovezi că este capabil să comită o crimă rasială. Iar adolescentul a transmis atacul printr-un apel video.

Inițial, anchetatorii au pus la îndoială mărturisirea suspectului de 17 ani. Scena crimei a fost postată însă pe un forum online, dedicat evenimentelor violente. Site-ul este restricționat în România și poate fi accesat din străinătate, pe baza unui abonament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Crima din Mediaş, comisă de un adolescent de 17 ani din Germania, transmisă live pe internet. Bătrâna de 74 de ani a fost ucisă cu bestialitate