Antena Meniu Search
x

Crima din Sibiu. Doi dintre ucigaşii omului de afaceri Adrian Kreiner au fost prinși în Anglia

Crima din Sibiu. Doi dintre criminalii omului de afaceri Adrian Kreiner au fost prinși în Anglia. Poliția Română a localizat duminică doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cazul crimei din Sibiu, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord. Cu o zi în urmă, asasinii milionarului Adrian Kreiner au fost identificaţi. Toţi trei sunt din Dolj şi au antecedente penale: tâlhării şi jafuri de milioane, trase la indigo cu cel din Sibiu.

de Redactia Observator

la 19.11.2023, 15:24

Doi dintre criminalii omului de afaceri Adrian Kreiner, prinși în Anglia
Doi dintre criminalii omului de afaceri Adrian Kreiner, prinși în Anglia

Crima din Sibiu. Poliția Română anunță duminică faptul că în urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cazul crimei din Sibiu, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord.

Crima din Sibiu. Doi dintre ucigaşii lui Adrian Kreiner, prinși în Scoţia şi Irlanda de Nord

Cei doi au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

În acest caz, polițiștii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea și depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți devansarea termenului stabilit inițial, astfel că, pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventivă și, respectiv, mandate internaționale de arestare.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, autoritățile române au transmis autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord mandatele internaționale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora.

Al treilea criminal, încă liber

Poliția Română continuă activitățile specifice, pentru localizarea celui de-al treilea bărbat, bănuit în cauză

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Crima din Sibiu. Doi dintre ucigaşii omului de afaceri Adrian Kreiner au fost prinși în Anglia