Antena Meniu Search
x

Femeia care și-a ucis iubitul cu o farfurie și apoi i-a dat foc riscă închisoare pe viață (Video)

Femeia care și-a ucis iubitul cu o farfurie și apoi i-a dat foc a fost reținută pentru 24 de ore și riscă închisoarea pe viață pentru fapta sa.

Femeia care și-a ucis iubitul cu o farfurie și apoi i-a dat foc riscă închisoare pe viață

Femeia care și-a ucis iubitul cu o farfurie și apoi i-a dat foc a fost reținută pentru 24 de ore și riscă închisoarea pe viață pentru fapta sa.

Ea va fi prezentată, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzația de omor calificat.

Pentru fapta sa, femeia riscă închisoarea pe viață. Crima șocantă s-a produs, noaptea trecută, într-un bloc de pe Aleea Sinaia din Capitală.

Pe acelaşi subiect

După ce au consumat băuturi alcoolice împreună, cei doi s-au luat la ceartă, iar femeia a luat o farfurie cu care l-a lovit pe bărbat până ce acesta a rămas fără suflare.

Ulterior, pentru a-și ascunde urmele, femeia a dat foc apartamentului și a fugit, însă s-a întors la un moment dat. Pompierii au găsit trupul carbonizat al bărbatului după ce au stins incendiul, iar femeia a recunoscut în fața polițiștilor tot ce a făcut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Femeia care și-a ucis iubitul cu o farfurie și apoi i-a dat foc riscă închisoare pe viață (Video)