Antena Meniu Search
x

Crimă oribilă în Dolj. Un tânăr de 28 de ani şi-ar fi omorât cu sânge rece părinţii. Cei doi soţi au fost găsiţi morţi, după aproape o săptămână

Descoperire macabră într-o locuinţă din localitatea Mîrşani, judeţul Dolj. Doi soţi au fost găsiţi morţi, în stare de putrefacţie, după ce o vecină a alertat autorităţile fiindcă nu îi mai văzuse de aproape o săptămână. Principalul suspect în acest caz este chiar fiul celor doi, un tânăr de 28 de ani, care a fost reţinut de poliţişti. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 14.09.2022, 14:47

Crimă oribilă în Dolj. Un tânăr de 28 de ani şi-ar fi omorât cu sânge rece părinţii
Crimă oribilă în Dolj. Un tânăr de 28 de ani şi-ar fi omorât cu sânge rece părinţii - Arhiva Observator

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei nr.12 Poliţie Rurală Daneţi au fost sesizaţi, marţi, de o femeie din comuna Mîrşani, cu privire la faptul că vecinii săi, un bărbat, de 61 de ani şi o femeie, de 50 de ani, nu au mai fost văzuţi din data de 8 septembrie.

Si-ar fi ucis părinţii cu sânge rece

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii însoţiţi de un tehnician criminalist, iar, în imobil, pe pat, au fost găsite cele două persoane, decedate, cadavrele fiind în stare de putrefacţie. (…) Cele două cadavre au fost transportate la morga Spitalului Clinic Judeţean Filantropia Craiova, unde, în urma efectuării necropsiei, medicul legist din cadrul I.M.L. Craiova a constatat preliminar, în cazul ambelor victime, că moartea ar fi fost violentă”, se arată în comunicat.

Anchetatorii au stabilit că principalul suspect pentru uciderea celor două persoane este chiar fiul acestora, în vârstă de 28 de ani. 

“În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că fiul victimelor, un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Craiova, în perioada 8-9 septembrie 2022, ar fi aplicat multiple lovituri celor două victime în zona capului, folosind un obiect dur, după care ar fi părăsit imobilul”, a mai precizat sursa citată. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Crimă oribilă în Dolj. Un tânăr de 28 de ani şi-ar fi omorât cu sânge rece părinţii. Cei doi soţi au fost găsiţi morţi, după aproape o săptămână