Antena Meniu Search
x

Crimă oribilă în judeţul Vâlcea. Un bărbat şi-a lovit de câteva ori fosta soţie, apoi a sugrumat-o

Crimă într-o casă din judeţul Vâlcea. O femeie a fost ucisă de fostul soţ, după ce a lovit-o de mai multe ori, iar apoi a strâns-o de gât. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

de Redactia Observator

la 19.07.2022, 16:49

Femeie omorâtă de fostul soţ
Femeie omorâtă de fostul soţ - Shutterstock - foto ilustrativ

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au început urmărirea penală faţă de un bărbat pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, scrie news.ro

“La data de 16 iulie, în jurul orelor 16.00, inculpatul a agresat-o pe fosta lui soţie, împreună cu care convieţuia în imobilul din comuna Suşani, judeţul Vâlcea, aplicându-i multiple lovituri pe tot corpul, după care a procedat la sugrumarea victimei, prin comprimare digito-palmară la nivelul gâtului, ce a condus la insuficienţă acută cardio-respiratorie şi imediat, la deces”, anunţă Poliţia.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat, marţi, Tribunalului Vâlcea care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Crimă oribilă în judeţul Vâlcea. Un bărbat şi-a lovit de câteva ori fosta soţie, apoi a sugrumat-o