Antena Meniu Search
x

Criminalul Claudiei, fata de 19 ani înjunghiată în inimă și îngropată într-o pădure din Vâlcea, și-a aflat sentința

Criminalul Claudiei Roxana Mardasanu, tânăra de doar 19 ani din Râmnicu Vâlcea înjunghiată în inimă și îngropată în pădure, în martie 2018, și-a aflat sentința.

Criminalul Claudiei Roxana Mărdășanu, tânăra de doar 19 ani din Râmnicu Vâlcea înjunghiată în inimă și îngropată în pădure, în martie 2018, și-a aflat sentința.

Citește și Statul confiscă 18 lei de la Liviu "Al Pacino"

În martie 2018, Liviu Cristian Iacob, poreclit "Al Pacino", a ucis-o pe iubita lui, Claudia Roxana Mărdășanu, și a îngropat-o în pădurea din apropierea municipiului.

Pe acelaşi subiect

Liviu Iacob și-a aflat sentința

Magistrații Tribunalului Vâlcea l-au condamnat pe Liviu Cristian Iacob pentru omor deosebit de grav la 21 de ani de închisoare.

Tânăra de 19 ani a fost ucisă la doar câteva ore după ce a depus plângere împotriva lui Iacob, cu care nu mai vroia să continue relația.

Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de 22 martie, băiatul a amenințat-o pe fată cu un cuțit și a obligat-o să meargă cu el la marginea pădurii din localitate. Apoi a dus-o prin pădure, pe o distanţă de aproximativ 100 de metri, iar în apropierea unui pârâu, după discuţii aprinse, a început să o agreseze. Iniţial a lovit-o cu pumnii, iar apoi i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit.

Fata a fost înjunghiată chiar în inimă.

După ce a ucis-o, Liviu a băgat-o într-un sac menajer și a îngropat-o pe marginea pârăului.

Ulterior, tânărul i-a povestit unui prieten fapta sa, acesta denunțându-l. Cadavrul a fost descoperit în dimineața zilei de 19 aprilie 2018.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Criminalul Claudiei, fata de 19 ani înjunghiată în inimă și îngropată într-o pădure din Vâlcea, și-a aflat sentința