Antena Meniu Search
x

Oroare la Negrești, în Vaslui. Femeie ucisă cu sălbăticie de soț, găsită fără suflare de vecini

Crimă înfiorătoare, noaptea trecută, în orașul Negrești, județul Vaslu. Un bărbat și-a omorât soția, femeia de 46 de ani fiind găsită fără suflare de vecini, care au alertat Poliția.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.05.2020, 14:43

Crimă oribilă la Negrești, în Vaslui. Un bărbat şi-a omorât cu cruzime soția
Oroare la Negrești, în Vaslui. Femeie ucisă cu sălbăticie de soț, găsită fără suflare de vecini - Observator / Imagine ilustrativă
  • Bărbatul și-a atacat soția cu cuțitul, apoi ar fi încercat să se sinucidă.
  • Vecinii au găsit-o pe femeie fără suflare și au sunat la Poliție.

Din primele informații, tragedia a avut loc duminică noapte, după ce între cei doi a izbucnit un scandal. Furios, bărbatul de 59 de ani a luat un cuțit și a înjunghiat-o pe femeie.

Când a văzut că soția nu mai dă semne de viață, criminalul ar fi încercat să-și puncă capăt zilelor, rănindu-se superficial în zona gâtului. 

Ulterior, a decis să se predea la poliție.

"După ce el a plecat am văzut grozăvia"

Vecinii spun că cei doi soți trăiau într-o casă închiriată, bărbatul nevând niciun venit.

"Toată seara s-au certat și când ne-am dat seama că el a omorât-o am sunat la 112 și am anunțat. De la cei de la Ambulanță am înțeles că era moartă de ceva vreme. 

Nouă ne-a fost frică să intrăm și după ce el a plecat am văzut grozăvia. Dumnezeu să o odihnească pe femeie!", a declarat pentru vremeanoua.ro un vecin.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, presupusul criminal fiind acum internat sub pază la Spitalul Județean Vaslui.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Oroare la Negrești, în Vaslui. Femeie ucisă cu sălbăticie de soț, găsită fără suflare de vecini