Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Crima teribilă din Snagov. Ucigaşul i-a amanetat verigheta şi telefonul lui Cătălin, după ce l-a înjunghiat de 22 de ori şi l-a lăsat în pădure

Crimă cumplită lângă Capitală. Un șofer de ride-sharing, a fost înjunghiat mortal de un client şi a fost abandonat în pădurea Snagov. Criminalul a încercat să-şi şteargă urmele şi a dat foc maşinii, la o distanţă de 60 de kilometri de locul faptei, în comuna Brazi. În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit cui aparţinea maşina, au refăcut traseul curselor şi l-au prins pe ucigaş. 

de Ana Grigore

la 10.10.2024 , 13:39

Tânărul de 21 de ani nu răspunde în faţa jurnaliştilor. La audieri le-a povestit însă poliţiştilor că a făcut o comandă, la o firmă de ride-sharing, direct prin telefon, nu prin aplicaţie. Voia să ajungă din Ploieşti în Bărcăneşti, unde locuia iubita lui. Şoferul care l-a preluat era Cătălin, un bărbat de 31 de ani. Pe drum cei doi nu s-ar fi înţeles asupra preţului cursei. Discuţiile au degenerat. Clientul l-a atacat pe şofer. L-ar fi lovit de mai multe ori, cu un cuţit, apoi l-a abandonat într-o pădure din Snagov.

Criminalul a amanetat telefonul şi verigheta lui Cătălin

Anchetatorii au refăcut traseul individului şi au descoperit că după ce l-a ucis pe șofer a tarat cadavrul acestuia într-o pădure din Snagov, apoi s-a urcat la volanul mașinii victimei, desi nu avea carnet. A condus până în Ciolpani, unde avea domiciliul. Acolo le-a cerut unor prieteni să-l duca în București, nu le-a spus ce a făcut. A mers la un amanet unde a amanetat telefonul și verigheta victimei, după care s-a întors la Ciolpani.

Vezi și

La aproximativ 60 de kilometri de unde si a ucis victima tanarul de 21 de ani a ajuns cu masina acestuia, fara a avea permis pe acest camp din localitatea Brazi. A incendiat autoturismul si a plecat. Flacarile au fost observate de localnici care au chemat pompierii.

Pe acelaşi subiect

Filmul crimei teribile din Snagov

Incendiul a trezit multe suspiciuni, mai ales că autoturismul a fost găsit pe un câmp pustiu. Pompierii au chemat poliţia, iar anchetatorii au descoperit că maşina era folosită pentru ride-sharing. Au studiat traseul curselor şi au văzut că pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, apar doi şoferi. Aşa au dat de principalul suspect care i-a condus şi la victimă. Ancheta a arătat că după crimă şi după ce a scăpat de maşină, suspectul a plecat la iubita lui şi i-a povestit tot ce făcuse. 

Suspectul în cazul crimei din Snagov va fi dus la tribunal, cu propunerea de arestare preventivă.

Mai mulţi şoferi care efectuează curse de ridesharing s-au strâns aseară în centrul oraşului Ploieşti, în semn de solidaritate cu colegul lor omorât de un client.

Tânărul de 21 de ani este cercetat pentru omor calificat. Şoferul ucis era tatăl a doi copii, de 4 şi 8 ani, unul dintre ei, diagnosticat cu autism. 

Ana Grigore Like

Mereu am fost curioasă să aflu ce se întâmplă în jurul meu, să cunosc oameni și povești. Meseria aceasta mă caracterizează cel mai bine și cred că ea m-a ales pe mine înainte ca eu să o aleg pe ea.

Întrebarea zilei
Preferaţi să plătiţi cu cardul sau cash atunci când faceţi cumpărături?
Observator » Evenimente » Crima teribilă din Snagov. Ucigaşul i-a amanetat verigheta şi telefonul lui Cătălin, după ce l-a înjunghiat de 22 de ori şi l-a lăsat în pădure