Antena Meniu Search
x

Soacra tinerei ucise de şoferul sinucigaş din Timişoara şi-ar fi avertizat nora ce urmează să se întâmple (Video)

Un accident auto a scos la iveală o crimă teribilă. În Timişoara, un tânăr s-a urcat la volan şi s-a oprit cu maşina într-un stâlp, pe care l-a pus la pământ. Îşi omorâse soţia si ulterior a vrut sa se sinucida.

Vezi și

Un accident auto a scos la iveală o crimă teribilă. În Timişoara, un tânăr s-a urcat la volan şi s-a oprit cu maşina într-un stâlp, pe care l-a pus la pământ. Rănit, după accident, le-a mărturisit poliţiştilor că a vrut să se sinucidă. Îşi omorâse soţia cu mai multe lovituri de cuţit.

În casa în care cei doi se mutaseră de două zile, anchetatorii au descoperit scene terifiante.

La ieşirea din Timişoara spre Lugoj, un tănăr de 29 de ani a intrat intenţionat cu maşina într-un stâlp. În faţa poliţiştilor şi a medicilor, şoferul a făcut o mărturisire şocantă.

"Mi-am ucis nevasta. Voiam să mor", au fost cuvintele cutremurătoare ale tânărului.

Aşa a început ancheta crimei. În timp ce tânărul era operat de urgenţă la spital, anchetatorii au descoperit trupul soţiei sale în apartamentul abia cumpărat. Într-o criză de gelozie, Sorin Olteanu a atacat-o cu un cuţit. 

Elena Olteanu avea doar 26 de ani. Era împreună cu Sorin încă din liceu. Anul trecut, s-au căsătorit. În apartamentul care a devenit locul crimei, cei doi s-au mutat în urmă cu doar două zile. 

Cei doi tineri au plecat din Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj, după absolvirea liceului. Ea reuşise să se angajeze în Timişoara, iar el lucra în străinătate, în construcţii. Apropiaţii spun că Elena ar fi vrut să-l părăsească, iar asta l-a scos din minţi pe soţul ei. 

"Eu i-am spus că dacă copilul meu va afla ceva vreodată de ea, copilul meu nu rezistă să-l înşeli şi să-l minţi", spune mama vitregă a lui Sorin.

Este un fenomen îngrijorător, observă specialiştii. Ultimele cazuri au avut ca protagonişti tineri abia căsătoriţi. 

Tânărul din Timişoara nu a putut fi audiat până acum. Este internat în spital, într-un salon supravegheat de un poliţist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Soacra tinerei ucise de şoferul sinucigaş din Timişoara şi-ar fi avertizat nora ce urmează să se întâmple (Video)