Antena Meniu Search
x

Criminala de la metrou a dezvăluit de ce a ucis-o pe Alina Ciucu, împingând-o pe şine: "Mi-a venit aşa o răime ..." (Video)

Ies la iveală noi detalii şocante despre criminala de la metrou. Magdalena Şerban, femeia de 37 de ani care la sfârşitul anului trecut a ucis-o pe Alina Ciucu, împingând-o de pe peron în faţa metroului, a mărturisit în faţa psihiatrilor ce anume a determinat-o să recurgă la acest gest criminal.

Ies la iveală noi detalii şocante despre criminala de la metrou. Magdalena Şerban, femeia de 37 de ani care la sfârşitul anului trecut a ucis-o pe tânăra de 25 de ani Alina Ciucu, împingând-o de pe peron în faţa metroului, a mărturisit în faţa psihiatrilor ce anume a determinat-o să recurgă la acest gest criminal.

Explicaţiile femeii se regăsesc în rechizitoriul procurorilor de la Parchetul Tribunalului Bucureşti.

"Mi-a venit aşa o răime şi nu mai suportam pe nimeni… era să mă-mpingă ea pe mine apoi… se uita că nu aveam eu stare… am fost eu foarte supărată… avea acelaşi profil cu femeia din Spania – Iuliana – mi se sfârşise toate gândurile, toate dorinţele (…) nu mai aveam dorinţă de a continua”…  simţeam o ură faţă de ea: uite cum una ca asta mi-a făcut mie rău” … dacă fac răul ăla va plăti şi Iuliana… să ia poliţia firul acţiunilor", le-a mărturist criminala de la metrou medicilor psihiatri.

Pe acelaşi subiect

Iuliana, femeia la care face referire în această declaraţie, este prietena ei din Spania, la care a fost şi a stat din 2015 până în 2017. Împotriva acesteia, Magdalena Şerban a făcut un denunţ la Tribunalul de Instrucţie Coslada, în care o acuză de „rele tratamente, instigare la fapte ilicite şi denigrare cu tematică sexuală”. Potrivit libertatea.ro, aceste fapte, în realitate, nu au existat.

"Mi-a strigat dacă vreau geanta ei"

Cu câteva ore înainte s-o împingă pe Alina Ciucu în faţa metroului, în staţia Dristor 1, Magdalena Şerban a atacat o altă fată, în acelaşi fel. Din fericire, Alexandra Anne-Mary Costache, o fostă handbalistă, s-a salvat în ultima clipă, datorită prezenţei de spirit.

Despre prima victimă, criminala de la metrou spune că "probabil era mai aproape".

Afirmă că a împins-o şi a plecat. S-a uitat la ea: "Mi-a strigat dacă vreau geanta ei”… "Nu i-am zis nimic când m-am uitat, nu voiam să o împing, atunci aveam inițiativă de disperare şi un moment de panică… nu mai puteam să trec de la o perioadă la alta".

Potrivit libertatea.ro, expertizarea psihiatrică a Magdalenei Şerban a durat o lună şi jumătate şi s-a făcut la Spitalul Penitenciar Jilava. 

Concluziile specialiştilor a fost că femeia are tulburări psihice şi că, în momentul comiterii atacurilor, avea discernământul mult scăzut.

Magdalena Şerban a fost trimisă în judecată pentru omor calificat şi tentativă de omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Criminala de la metrou a dezvăluit de ce a ucis-o pe Alina Ciucu, împingând-o pe şine: "Mi-a venit aşa o răime ..." (Video)