Antena Meniu Search
x

Decizie de ultimă oră în cazul criminalei de la metrou, Magdalena Şerban. Procurorii au trimis-o în judecată pentru omor calificat

Decizie de ultimă oră în cazul Magdalenei Şerban, femeia care ucis o tânără de 25 de ani, împingând-o în faţa metroului, în staţia de metrou Dristor 1. 

Magdalena Şerban a fost trimisă în judecată pentru omor calificat şi tentativă de omor
Magdalena Şerban a fost trimisă în judecată pentru omor calificat şi tentativă de omor

Decizie de ultimă oră în cazul Magdalenei Şerban, femeia care ucis o tânără de 25 de ani, împingând-o în faţa metroului, în staţia de metrou Dristor 1. 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus trimiterea acesteia în judecată, în stare de arest preventiv, fiind cercetată pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și omor calificat.

"La data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul stației de metrou Costin Georgian, inculpata Ș.M. a împins o persoană de sex feminin de două ori, spre liniile de metrou, cu intenția vădită de a o arunca în fața trenului care tocmai urma să oprească în stație și de a-i suprima astfel viața;

La data de 12.12.2017, în jurul orei 19:54, după ce săvârșise infracțiunea de tentativă de omor descrisă mai sus, în timp ce se afla pe peronul stației de metrou Dristor 1, inculpata Ș.M. a împins-o pe C.A. spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe șine, în timp ce aceasta încerca să se agațe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul; urmare a acestor acțiuni victima C. A. a fost lovită de trenul ce intra în stație și  a suferit leziuni traumatice care i-au provocat decesul", se arată în rechizitoriul procurorilor. 

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Bucureşti.

Reamintim că tânăra Alina Ciucu a murit, la sfârşitul anului trecut, după ce a fost împinsă de femeia în vârstă de 36 de ani, pe linia de metrou în staţia Dristor 1. 

Magdalena Şerban fusese implicată, cu câteva ore înainte, într-un incident cu o altă tânără, pe care a împins-o spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta nu a păţit nimic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Decizie de ultimă oră în cazul criminalei de la metrou, Magdalena Şerban. Procurorii au trimis-o în judecată pentru omor calificat