Antena Meniu Search
x

Magdalena Șerban s-a dezlănţuit în puşcărie. Criminala de la metrou "s-a enervat din senin şi s-a năpustit cu pumnii asupra lui"! (Video)

Magdalena Şerban, femeia de 36 de ani care la sfârşitul anului trecut a ucis o tânără împingând-o de pe peron în faţa metroului, este foarte agresivă şi în penitenciar.

Magdalena Şerban, femeia de 36 de ani care la sfârşitul anului trecut a ucis o tânără împingând-o de pe peron în faţa metroului, este foarte agresivă şi în penitenciar.

Se pare că săptămâna trecută, joi mai precis, în jurul orei 20.30, asasina a fost adusă la Spitalul-penitenciar Jilava pentru a fi internată.

Jurnaliştii de la Libertatea scriu că în timp ce era consultată de medicul de gardă, femeia s-a enervat fără niciun motiv şi a început să-l înjure pe bărbat. Apoi a început să-l lovească pe medic cu pumnii.

Ca urmare a acestei agresiuni, Magdalenei Şerban, asasina de la metrou, i s-a întocmit un raport de incident şi a fost informat judecătorul de supraveghere. 

Mai mult, şefii spitalului-penitenciar au sesizat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Reamintim că tânăra Alina Ciucu a murit, la sfârşitul anului trecut, după ce a fost împinsă de femeia în vârstă de 36 de ani pe linia de metrou în staţia Dristor 1. 

Cu câteva ore înaintea tragediei, femeia a atacat o altă fată, în acelaşi fel, doar că aceasta, datorită prezenţei de spirit a reuşit să scape cu viaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Magdalena Șerban s-a dezlănţuit în puşcărie. Criminala de la metrou "s-a enervat din senin şi s-a năpustit cu pumnii asupra lui"! (Video)