Antena Meniu Search
x

Curs valutar

El este criminalul de la Pechea. Bărbatul i-a tăiat gâtul fostei iubite şi a înjunghiat-o de 15 ori (Foto)

Autorul crimei sângeroase comise în această dimineaţă pe o stradă din Pechea, judeţul Galaţi, a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor calificat.

de Redactia Observator

la 01.03.2018 , 17:26

Autorul crimei sângeroase comise în această dimineaţă pe o stradă din Pechea, judeţul Galaţi, a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor calificat.

Petru Vasile, în vârstă de 41 ani, a avut o relaţie, anul trecut, cu Viorica Mirică, o tânără de 33 de ani, din localitatea Pechea.

Potrivit vecinilor, femeia care este măritată şi are doi copii, ar fi fugit cu Petru Vasile, un vecin de pe aceeaşi stradă.

Articolul continuă după reclamă

După ce a realizat că viaţa alături de noul iubit nu îi prieşte, femeia a hotărât să se întoarcă acasă la soţul ei şi la cei doi copii.

Pe acelaşi subiect

Amantul părăsit i-a jurat răzbunare, iar în această dimineaţă şi-a dus planul la bun sfârşit.

Crimă sângeroasă la Pechea, judeţul Galaţi

Violeta Mirica a fost ucisa de Vasile Petru pe o strada din Pechea, Galati

În jurul orei 06.00, în timp ce Viorica Mirică se îndrepta către locul de muncă, Petru Vasile a urmărit-o, înarmat cu un cuţit.

După un scurt schimb de vorbe, bărbatul i-a tăiat gâtul femeii şi apoi a încercat să se facă nevăzut.

"S-a întâmplat pe stradă, în loc public. Au fost aproximativ 15-20 de lovituri de cuţit", a declarat procurorul care anchetează crima de la Pechea.

Martorii au găsit-o pe femeie într-o baltă de sânge şi au sunat la numărul unic de urgenţă 112, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Petru Vasile a fost prins şi reţinut pentru 24 de ore, iar mâine va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » El este criminalul de la Pechea. Bărbatul i-a tăiat gâtul fostei iubite şi a înjunghiat-o de 15 ori (Foto)