Antena Meniu Search
x

Video Crima de la Grădina Botanică din Craiova. Surse: fata de 14 ani a fugit şi a strigat după ajutor, înainte de a fi ucisă de tânărul de 17 ani

Un adolescent de 17 ani a înjunghiat mortal o fată de 14 ani, în Grădina Botanică din Craiova şi l-a rănit grav pe tânărul care o însoţea pe copilă. Agresorul ar fi fiu de poliţist şi elev la Colegiul Militar din oraş. El a fost reţinut de poliţişti pentru omor şi tentativă de omor.

de Redactia Observator

la 28.06.2023, 13:17

Vezi și

Filmul sângerosului atac din Grădina Botanică Craiova

Atacul sângeros a avut loc în plină zi, în jurul orei 16, într-una dintre cele mai frecventate zone ale Craiovei. Cei doi adolescenţi ieşiseră la alergat în Grădina Botanică. La un moment dat, un băiat s-a apropiat de ei şi a fixat-o pe fată cu privirea. A urmat un schimb de replici, clipă în care agresorul a scos o macetă şi i-a înjunghiat pe cei doi. Fata a murit la scurt timp, în timp ce prietenul ei este, în continuare, în stare gravă la spital. Cât despre presupusul criminal, imediat după atac a plecat. A trecut zâmbitor pe lângă poliţiştii locali care patrulau în zonă. 

Cristi Grigorescu - IPJ Dolj: Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi că două persoane au fost înjunghiate în Grădina Botanică din spatele meu. Toate efectivele disponibile în acel moment au fost direcţionate pentru sprijin şi pentru identificarea autorului. A fost prins într-un timp foarte scurt, vorbim de un tânăr de 17 ani, care în acest moment se află în custodia poliţiştilor.

Tânărul de 20 de ani se află în tare critică

Pe acelaşi subiect

Viaţa tânărului de 20 de ani atârnă de un fir de aţă. Este internat în clinica de anestezie şi terapie intensivă, dar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire. Patru ore a stat aseară în operaţie, iar de atunci şi până acum, starea lui nu s-a îmbunătăţit. 

Atacul a fost unul furibund, atacatorul a ţintit zone vitale din trupul victimelor sale şi a lovit cu furie până când acestea au căzut la pământ. Fata ar fi încercat să se salveze, a fugit şi a strigat după ajutor, spun surse din anchetă. Un trecător a fost cel care a descoperit victimele şi a sunat de urgenţă la 112.

Atacatorul, al cărui tată este poliţist la o secţie de poliţie rurală, a fost reţinut şi urmează să fie în continuare audiat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Crima de la Grădina Botanică din Craiova. Surse: fata de 14 ani a fugit şi a strigat după ajutor, înainte de a fi ucisă de tânărul de 17 ani