Antena Meniu Search
x

Criminalul care a incendiat o fată de 17 ani în Mehedinți a încercat să-şi ia viaţa în celula de arest

Criminalul în serie care a incendiat o fată de 17 ani a încercat să-şi pună capăt zilelor în celula de arest. Poliţiştii l-au găsit în ultima clipă şi l-au resuscitat.

de Redactia Observator

la 26.06.2020, 11:49

Vezi și
  • Turnagiu a fost găsit între viaţă şi moarte în celulă.
  • Agenţii l-au resuscitat până la sosirea echipajelor de salvare.

Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă. Victima lui se zbate în continuare între viaţă şi moarte de aproape două săptămâni.

Ion Turnagiu a postat mesajul de adio pe pagina sa de socializare chiar înainte să o incendieze pe adolescenta de 17 ani. Ieri, acesta ar fi încercat să ducă gestul până la capăt.

Un barbat pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile si care se afla în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Politiei Judetean Mehedinți a încercat sa se sinucidă, folosindu-se de obiectele vestimentare.

Bărbatul se afla în arestul IPJ Mehedinţi din 13 iunie. A fost arestat preventiv după ce a incendiat o adolescenta de 17 ani.

Tânăra, cu arsuri de gradul 2 şi 3 pe 90 la sută din suprafaţa corpului se zbate între viaţă şi moarte pe un pat de spital din Capitală.

Ion Turnagiu a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru cinci crime comise la începutul anilor 90. A fost însă eliberat condiţionat din puşcărie anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Criminalul care a incendiat o fată de 17 ani în Mehedinți a încercat să-şi ia viaţa în celula de arest