Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cine este femeia ucisă acum un an de Zoro şi iubita lui şi abandonată într-o pădure, în Vaslui. Ce legătură avea Doiniţa cu criminalii

La doar patru zile de la descoperirea cadavrului din valiză, în satul vasluian Pungeşti, anchetatorii au dat de cadavrul unei femei, care dispăruse anul trecut, în august. Poliţiştii i-au audiat din nou pe Narcisa şi Zoro, principalii suspecţi în cazul morţii bărbatului de 36 de ani, găsit în geamantan. Într-un final, cei doi au recunoscut că au ucis-o şi pe Doinița Nica, şi i-au ascuns cadavrul într-o pădure.

de Redactia Observator

la 19.07.2024 , 10:25

A doua crimă macabră a ieşit la iveală chiar în timpul audierilor, când partenera lui Zoro a recunoscut că, împreună cu iubitul ei au ucis şi o femeie. Victima, în vârstă de 51 de ani şi mamă a 6 copii, dispăruse în urmă cu un an, iar soţul ei a fost şi cel care i-a alertat pe poliţişti încă din prima zi şi a sperat până acum că se va întoarce teafără acasă.

"Vai de capul meu. Uite, acum e prima oara cand va aud pe dumneavoastra ca e moarta. Inima mea este cărbune", mărturiseşte şocat soţul femeii dispărute.

Imediat după ce fapta a fost recunoscută, poliţiştii au deschis o nouă anchetă şi au început imediat căutarile.

Vezi și

Ce legătura avea femeia cu Zoro şi iubita lui

Pe acelaşi subiect

S-au deplasat în zona indicată, o zonă împădurită, din proximitatea comunei Gârceni, unde au fost găsite rămăşiţe osoase ce par a fi umane, şi articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte ale victimei. Totodată, anchetatorii au descoperit şi legătura pe care victima ar fi avut-o cu cei doi suspecţi.

"Iar ea, in lipsa mea se ducea la ăsta, la Zoro. Atrăgea fete pentru diverşi bărbaţi, ca să facă bani. Da, acolo se culca, în lipsa mea", povesteşte bărbatul.

Cei doi suspecţi, arestaţi iniţial pentru primul cadavru găsit la Pungeşti într-un geamantan, sunt cercetaţi acum şi pentru cea de-a doua crimă. Modul de operare al ucigaşilor i-a şocat nu doar pe anchetatori, ci şi pe familia criminalului.

Familia bărbatului, şocată de crimă

"Nici nu imi vine să cred, parcă e aşa, un basm, un vis. Nu mă aşteptam, nu ştiu, noi am fost crescuţi aşa, o creştere cum se cuvine şi cu frică de Dumnezeu", adaugă fratele suspectului.

În cazul cadavrului din geamantan, găsit în urmă cu patru zile, un triunghi amoros a dus la sfârşitul bărbatului de 36 de ani. Suspectul principal l-ar fi prins pe acesta cu iubita lui în casă. Le-a spus anchetatorilor că şi-a pierdut cumpătul, l-a ucis, apoi s-a gândit să scape de cadavru şi l-a înghesuit într-un geamantan.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Cine este femeia ucisă acum un an de Zoro şi iubita lui şi abandonată într-o pădure, în Vaslui. Ce legătură avea Doiniţa cu criminalii