Antena Meniu Search
x

Video Cristi Călin, cel supranumit călugărul-amant, implicat într-un accident în București. A intrat în mașina episcopului Oradei: "Își punea telefonul la încărcat"

Cristi Călin, cel supranumit călugărul-amant și care susține că ar fi întreținut relații sexuale cu fostul deputat PSD Aurel Bălășoiu, a fost implicat vineri într-un accident rutier în București.

de Redactia Observator

la 28.10.2022, 17:12

Bărbatul a intrat în mașina condusă de episcopul Oradei, Sofronie, la intersecția străzilor Polonă cu Mihai Eminescu, informează reporterul Observator Bogdan Dinu.

Incidentul a avut loc în jurul prei 14.00. În mașina condusă de Cristi Călin se aflau sora și nepotul său. Potrivit declarațiilor celui din urmă, tamponarea ar fi avut loc pentru că șoferul și-ar fi pus telefonul la încărcat. Cristi Călin a declarat că nu a putut sufla în aparatul etilotest că are o problemă cu respirația, dar va merge pentru a i se recolta sânge.

Ce spun polițiștii

La data de 28 octombrie 2022, în jurul orei 14.00, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme, la intersecția străzilor Polonă cu Mihai Eminescu.

Pe acelaşi subiect

La fața locului s-au deplasat polițiști în vederea efectuării primelor verificări, precum și un echipaj medical. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul.

Cine este Cristi Călin

Cristi Călin a apărut în atenția presei la începutul lunii octombrie, după ce într-o postare pe Facebook ar fi susținut că mai mulți ierarhi din Biserica Ortodoxă că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați. Bărbatul de 31 de ani este cel care a tras toate sforile în scandalul amoros în care protagonist este deputatul PSD, Aurel Bălăşoiu, filmat dezbărcat alături de un tânăr. Originar din Bacău, exmatriculat de la Facultăţile de Teologie din Alba-Iulia şi Arad, Cristi Călin ar fi orchestrat totul. 12 ore a stat în faţa anchetatorilor pentru a face denunţul.

"În ăştia 10 ani, eu m-am ocupat numai de a descoperi asemenea indivizi care profită de copii. Indivizii ăştia ai mei, din biserică, care purtăm aceeaşi haină", spunea Cristi Călin.

Aşa-zisul călugăr ar fi căutat să adune probe împotriva bisericii, dar deputatul a căzut la mijloc. "Trebuiau să pice capi importanţi şi aţi picat dumneavostră. Recunoaştem. Am făcut sex! Ce a zis soţia? Nimic, a privit aşa ... Copiii sunt puţin afectaţi", mărturisea "călugărul". "Deputatul avea o încredere totală în mine. La mine a fost aşa, dezbină şi condu infomaţia, fă pe toată lumea să se teamă de alţii şi tu strângi informaţii şi depune-le acolo unde trebuie, la procuror", declara Cristi Călin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Cristi Călin, cel supranumit călugărul-amant, implicat într-un accident în București. A intrat în mașina episcopului Oradei: "Își punea telefonul la încărcat"