Antena Meniu Search
x

Ultimele aplauze pentru Cristina Stamate, la Teatrul Constantin Tănase

"Ne dăm seama că devenim din ce în ce mai săraci". Au spus-o astăzi, printre lacrimi, colegii, prietenii şi admiratorii Cristinei Stamate.

Vezi și

"Ne dăm seama că devenim din ce în ce mai săraci". Au spus-o astăzi, printre lacrimi, colegii, prietenii şi admiratorii Cristinei Stamate, în timp ce marea artistă era depusă în foaierul teatrului Constantin Tănase. Cortina a căzut de două ori într-o singură săptămână. "Sper să ne oprim odată!" a spus Alexandru Arşinel, vizibil epuizat de durere. 

Două comori ale teatrului de comedie, două prietene de suflet şi acelaşi destin. Cristina Stamate a urmat-o pe Stela Popescu. Astăzi, a intrat pentru ultima oară în Teatrul Constantin Tănase. În aplauze şi printre flori.

Alexandru Arşinel a ajuns epuizat la căpătâiul prietenei sale. Dar cu visul de a duce mai departe moştenirea lăsată de Cristina Stamate: Spectacolul. Mâine seară, va pleca în turneu în Spania alături de echipa sa, mai săracă şi mai tristă. "Ne vom ridica, ne vom apropia de ei, acolo unde sunt. Să le spunem şi de la 3+4 mii de kilometri că le iubim, că o să ne fie dor şi că o să fim singuri într-o mare măsură, acolo unde ne ducem fără ele."

Cristina Stamate s-a stins la câteva ore după ce Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum. În ultimii ani de viaţă, a luptat cu boala şi cu singurătatea. Dar, în faţa publicului, a strălucit. 

Artista va fi condusă pe ultimul drum mâine, la cimitirul Bellu.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ultimele aplauze pentru Cristina Stamate, la Teatrul Constantin Tănase