Antena Meniu Search
x

Mesajul în lacrimi al lui Cristinel, un pompier infectat cu Covid-19: "Dacă voi salva măcar o viață, sunt cel mai fericit om!" (Video)

Ministerul Afacerilor Interne a publicat pe Facebook mărturia emoționantă de unui pomier infectat cu Covid-19, pe fondul evoluției curentului "negaționist", al celor care nu cred în existența coronavirusului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.07.2020, 11:17

Cristinel Drincă a fost infectat cu noul coronavirus
Mesajul în lacrimi al lui Cristinel Drincă, un pompier care s-a infectat cu Covid-19 - captura video Facebook
  • Cristinel Drincă s-a vindecat după o lungă și grea suferință.
  • Pompierul de 40 de ani a luat virusul de la un coleg, care, din păcate, a fost răpus de boală.

Cristinel Drincă este un angajat al ISU Dobrogea, Detașamentul Cernavodă. 

"Dacă mesajul meu va salva măcar o viață, eu sunt cel mai fericit om!", a spus militarul, într-un mesaj video publicat de Ministerul Afacerilor Interne.

Cristinel Drincă a fost infectat cu COVID-19, deși a fost atent să respecte toate regulile sanitare și nu credea că vreodată i s-ar putea întâmpla chiar lui. Din păcate, Viorel, un coleg de serviciu, a luat virusul din comunitate și s-a îmbolnăvit și Cristi.

A fost internat în spital și s-a vindecat după o lungă și grea suferință.

Viorel, din păcate, a fost răpus de boală înainte de a împlini vârsta de 50 de ani, cu tot efortul depus de medici pentru a fi salvat.

"Cristi, pompier in vârstă de doar 40 de ani, bărbat puternic și solid, care a salvat vieți și a văzut moartea de atâtea ori, are lacrimi în ochi. Ne-a spus cu tristețe că, cei care în prezent neagă existența noului coronavirus și încearcă să manipuleze o realitate tragică, aruncă la coș tot efortul românilor din ultima perioadă, riscând în mod inconștient și absurd viitorul celor dragi.Indiferent de vârstă, iată că acest virus ne atacă și ne dezarmează pe toți, deschizând larg ușa unei boli ucigașe", spun reprezentanții MAI.

Publicăm mai jos mesajul video transmis de Plt. maj. Drincă Constantin Critinel, Detașamentul Cernavodă - ISU Dobrogea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Arafat: Secţiile ATI sunt pline în București

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat că în spitalele din Bucureşti, pentru tratarea bolnavilor de COVID-19 nu mai era, vineri după-amiază, niciun loc liber la terapie intensivă, existând toate premizele ca sâmbătă să fie depășit pragul de 800 de infectări în 24 de ore.

Este vorba despre patru spitale: Institutul Matei Balş, Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş”, Institutul „Marius Nasta” şi Spitalului Militar.

Numărul cazurilor din ATI era, în momentul anunţării datelor la ora 13:00, de 273 pe întreaga ţară, dar între timp au mai crescut şi se apropie de 280, a spus Raed Arafat.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Mesajul în lacrimi al lui Cristinel, un pompier infectat cu Covid-19: "Dacă voi salva măcar o viață, sunt cel mai fericit om!" (Video)