Antena Meniu Search
x

Cruzimea unui bărbat din Argeş, care şi-a torturat şi bătut zile întregi căţeluşul. Animalul a murit în chinuri groaznice

Un bărbat din judeţul Argeş este cercetat sub control judiciar după ce şi-a schingiuit şi ucis în bătaie câinele, un animal de rasă comună, de talie mică. El nu a putut oferi o justificare pentru faptele sale. Chinurile animalului au durat mai multe zile.

de Redactia Observator

la 05.04.2024, 15:43

Animalul a murit în chinuri groaznice - Profimedia (scop ilustrativ)

”Din cercetări s-a stabilit că, la data de 24 martie a.c., bărbatul şi-ar fi schingiuit, în mod repetat, câinele de rasă comună, talie mică, iar la data de 02 aprilie a.c., l-ar fi ucis, lovindu-l, fără motiv, în mod repetat, cu picioarele, după care i-ar fi aruncat trupul într-o zonă din apropierea locuinţei. Cadavrul animalului a fost ridicat şi transportat la D.S.V.S.A. Argeş, în vederea efectuării unei constatări medico-legale veterinare”, informează, vineri, Poliţia judeţeană Argeş.

Bărbatul, cercetat sub control judiciar

Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a fost dus, în baza unui mandat, la sediul Biroului pentru Protecţia Animalelor Argeş, unde a fost audiat, relatează news.ro. Iniţial, el a fost reţinut pentru 24 de ore, vineri un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti dispunând măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, în cazul suspectului.

El este cercetat pentru schingiuirea animalelor, fără drept, şi ucidere, cu intenţie, a animalelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Cruzimea unui bărbat din Argeş, care şi-a torturat şi bătut zile întregi căţeluşul. Animalul a murit în chinuri groaznice